קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה עם תפוח אדמה ופרושוטו

פריטטה עם תפוח אדמה ופרושוטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פריטטה עם תפוח אדמה ופרושוטו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 441 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.36 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 10 אוהדים. אם יש לכם באגט, פרושוטו, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 47 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. נסו תפוחי אדמה ופרושוטו פריטטה, פריטטה עם תפוח אדמה ופרושוטו, ו ריבועי שיטאקי פריטטה עם פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת כבדה בקוטר 9 1/2 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את תפוח האדמה, הבצל והשום. מתבלים את תערובת תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
4
קולים על אש בינונית-נמוכה עד שתפוח האדמה מזהיב ופריך מבחוץ, רך מבפנים, בערך 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
הקציפו את הביצים, השמנת, הפרמזן, הפרושוטו והבזיליקום בקערה בינונית לתערובת. מערבבים את תערובת הביצים לתערובת תפוחי האדמה במחבת. מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שתערובת הביצים כמעט מתייצבת אך החלק העליון עדיין רופף, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
באזיל!באזיל!
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מניחים את המחבת מתחת לצלייה. צולים עד שהחלק העליון מוגדר וחום זהוב, כ -4 דקות. בעזרת מרית גומי שחררו את הפריטטה מהמחבת והחליקו את הפריטטה על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
מחבתמחבת
מריתמרית
8
חותכים את הפריטטה ל -12 טריזים.
9
פיצול לפתוח כל חתיכת לחם. צולים את הלחם על מחבת גריל עד להזהבה. אתה יכול גם לצלות את הצד החתוך של הלחם עד להזהבה, בערך 1 עד 2 דקות, תוך שמירה על זהירות על הלחם מכיוון שהם יכולים להישרף בקלות. חמאה את הצדדים החתוכים של הלחם הקלוי. מסדרים טריז פריטטה על כל נתח לחם תחתון. מכסים בצמרות הלחם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל