תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פריטטן תרד. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, תפוחי אדמה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פריטטה חזיר ותרד, פריטטה תרד, ו פריטטה תרד (מתכונים דומים).
ב 9-עד 10 אינץ ' מחבת nonstick עם צדדים משופע (חביתה או מחבת קרפ), שמן חום על חום בינוני. מבשלים תפוחי אדמה בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים תרד; מכסים ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
להפחית את החום לנמוך.
5
מורחים תפוחי אדמה ותרד באופן שווה במחבת; למעלה באופן שווה עם עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים תערובת ביצים מעל. מכסים; מבשלים 12 עד 15 דקות, מרימים קצוות מדי פעם כדי לאפשר לתערובת ביצה לא מבושלת לזרום לתחתית המחבת, עד שהתחתית משחימה קלות והחלק העליון מוגדר.