פריך ושוקולד מתוק-כופתאות אגוזי לוז
כופתאות שוקולד אגוזים קריספי ' N ' מתוק דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. אם יש לכם עטיפות טון וון, גבינת שמנת, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו גלילי שוקולד אגוזים מתוקים, אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, ו פאן פריכים פריכים ירקות טופו כופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד גבינת שמנת, ממרח אגוזי לוז, וקמח עד מעורבב וחלק.
סדר עטיפת טון 1 וון על משטח נקי, שטוח. (לכסות עטיפות שנותרו עם לעטוף פלסטיק או מגבת לחה כדי למנוע התייבשות.) לחות קלות קצוות של עטיפה עם מים.
מקום על 2 כפית. תערובת שוקולד במרכז העטיפה; מקפלים 2 פינות מנוגדות יחד על תערובת שוקולד, ויוצרים משולש. הקש קצוות יחד כדי לאטום, הסרת כל כיסי אוויר. מכסים בניילון נצמד או במטלית לחה. חזור על הנוהל עם עטיפות שנותרו ותערובת שוקולד.
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' בתנור הולנדי; חום עד 37
כופתאות מטוגנות, 3 בכל פעם, כ -20 שניות בכל צד או עד חום זהוב וקצוות הם פריכים.
מפזרים אבקת סוכר, ומגישים מיד.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו נוטלה עבור ממרח אגוזי לוז.