קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

פרמזן עוף

פרמזן עוף
פרמזן עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.19 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1308 קלוריות, 84 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. אם יש לכם עלי דפנה, סוכר, זיתי קלמטן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. 170 איש התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. מתכונים דומים: אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, עוף עוף (עוף בסגנון צייד) עם פולנטה שמנת עם גרוייר ופרמזן, ו פרמזן עוף.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים תבנית מטגנת בשמן זית ומניחים על אש בינונית. כשהשמן נעשה מעורפל, מוסיפים את הבצל, השום ועלי הדפנה; מבשלים ומערבבים 5 דקות עד שהם ריחניים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הזיתים וקצת בזיליקום קרוע ביד. מוסיפים בזהירות את העגבניות (שום דבר לא מתיז כמו עגבניות), מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מבושל והרוטב סמיך, כ -15 דקות; מתבלים בסוכר, מלח ופלפל. מנמיכים את האש, מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
זיתיםזיתים
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
סוכרסוכר
4
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
קבל את החומרים יחד עבור העוף אז יש לך קו הרכבה קטן.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
6
הניחו את חזה העוף זה לצד זה על קרש חיתוך והניחו עליהם חתיכת ניילון. פאונד חזה עוף עם פטיש בשר שטוח, עד שהם על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
7
מכניסים את הקמח לפלטה רדודה ומתבלים בכמות לא מבוטלת של מלח ופלפל; מערבבים עם מזלג לפיזור אחיד. בקערה רחבה שלבו את הביצים והמים, מקציפים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מניחים את פירורי הלחם על צלחת, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
9
מחממים 3 כפות שמן זית על להבה בינונית-גבוהה במחבת גדולה חסינת תנור. מחפרים קלות את שני צידי קציצות העוף בקמח המתובל, ואז טובלים אותם בשטיפת הביצים לציפוי מלא, נותנים לעודף לטפטף ואז לחפור בפירורי הלחם. כשהשמן נחמד וחם, מוסיפים את הקציצות ומטגנים 4 דקות מכל צד עד להזהבה וקרום, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוףקציצות עוף
קמח מתובלקמח מתובל
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
10
מצקת את רוטב העגבניות-זית מעל העוף ומפזרים מוצרלה, פרמזן ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
עוף שלםעוף שלם
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
זיתיםזיתים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
אופים את פרמזן העוף במשך 15 דקות או עד שהגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים חם עם ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי