פרפה תות עם וין סנטו, מסקרפונה וביסקוטי
המתכון פרפה תות עם וין סנטו, מסקרפונה & ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 596 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קרם כפול קרטון, וין סנטו, סוכר גלגלית זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: Biscotti & Vin Santo, פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin, ו אספרגוס עם ויניגרט סנטו.
הוראות
מניחים את הביסקוויטים ביסקוטי בשקית ניילון ולרסק אותם קלות עם קצה מערוך, משאיר אותם מעט עבה. להטות את הביסקוויטים כתוש לקערה, לטפטף על סנטו Vin ולתת לו מערבבים. בקערה קטנה, להשתמש במזלג כדי מועך מעט מחצית התותים עם הסוכר.
מקציפים את המסקרפונה בקערה בינונית, ואז מקפלים לתוך הקצפת. אם התערובת מופיעה לקפל עבה מדי דרך קצת חלב. בקערת זכוכית של 1 ליטר, מורחים חצי ביסקוטי ספוג. למעלה עם חצי תותים פירה ולאחר מכן חצי תערובת מסקרפונה. חזור עד שתשתמש בכל. חותכים את התותים הנותרים ולפזר מעל. מקררים, ואז לארוז לתוך קריר כמו קינוח זה צריך להיות מוגש צונן.