קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פשטידת בקר עם קרום תפוחי אדמה פריך

פשטידת בקר עם קרום תפוחי אדמה פריך
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פשטידת בשר בקר עם בצק תפוחי אדמה, שני תפוחי אדמה בקר ועוגת סיר ירקות עם בצק רוזמרין, ו פשטידת תירס עם קרום בקר טחון.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת ללא מקל על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים בשר בקר ומבשלים 10 דקות עד השחמה בכל רחבי, ולאחר מכן להסיר מחבת. מבשלים בצל במשך 7 דקות עד מתרכך. מערבבים דרך פטריות, ואז מבשלים 3 דקות יותר עד הזהב. מערבבים רסק עגבניות וקמח ומבשלים 1 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
יוצקים יין ובשר בקר, מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
תוסיפו בשר למחבת. לבשל, חשופה, על חום עדין סביב 2 שעות עד הבשר הוא ממש רך, ציפוי עם מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
תנור חום 190C / מאוורר 170c / גז 5 ולהביא מחבת של מים מומלחים קל לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במשך 10 דקות עד שמתחילים לרכך. מגניב תחת ברז פועל, ואז באח גס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מפזרים על הבשר ונקודה עם חמאה. פופ בתנור ומבשלים 30 דקות עד הקרום הוא נחמד ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נהר הנחש ריזלינג הקציר מאוחר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.