פשטידת בקר עם קרום תפוחי אדמה פריך
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פשטידת בשר בקר עם בצק תפוחי אדמה, שני תפוחי אדמה בקר ועוגת סיר ירקות עם בצק רוזמרין, ו פשטידת תירס עם קרום בקר טחון.
הוראות
מחממים שמן במחבת ללא מקל על חום גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים 10 דקות עד השחמה בכל רחבי, ולאחר מכן להסיר מחבת. מבשלים בצל במשך 7 דקות עד מתרכך. מערבבים דרך פטריות, ואז מבשלים 3 דקות יותר עד הזהב. מערבבים רסק עגבניות וקמח ומבשלים 1 דקות יותר.
יוצקים יין ובשר בקר, מביאים לרתיחה.
תוסיפו בשר למחבת. לבשל, חשופה, על חום עדין סביב 2 שעות עד הבשר הוא ממש רך, ציפוי עם מים במידת הצורך.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 2 ליטר.
תנור חום 190C / מאוורר 170c / גז 5 ולהביא מחבת של מים מומלחים קל לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במשך 10 דקות עד שמתחילים לרכך. מגניב תחת ברז פועל, ואז באח גס.
מפזרים על הבשר ונקודה עם חמאה. פופ בתנור ומבשלים 30 דקות עד הקרום הוא נחמד ופריך.