קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

צ'אודר עוף צ' אנקי

צ'אודר עוף צ' אנקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צ'אודר עוף שמנמן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לך וידליה, חלב, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: גושי מרק דגים, צ'אודר פירות ים צ' אנקי, ו גושי ירקות צ'אודר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את הדשים מהירכיים וקובאים את הבשר ומשאירים מעט בשר על העצם. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
3
מוסיפים 2 כפות מהחמאה והשמן לסיר ציר גדול על אש בינונית-גבוהה. כשהחמאה נמסה והשמן חם, מוסיפים את עצמות ירך העוף ובשר הירך הקוביות. משחימים מכל הצדדים ואז מוציאים את הבשר לצלחת. מנמיכים מעט את האש ומוסיפים את הבצל, הטימין ועלי הדפנה. מתבלים בצל במלח ומקפיצים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את השום ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהשום רך, כ -4 דקות נוספות. מערבבים את העוף בחזרה לסיר ומוסיפים את הציר. מעלים את האש, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את תפוחי האדמה והתירס הקפוא ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ-30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תירס קפואתירס קפוא
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
בינתיים מכינים משחה עם 2 כפות החמאה הנותרות והקמח, בקערה קטנה ומניחים בצד. כאשר תפוחי האדמה רכים מסירים את ענפי הטימין ואת עלי הדפנה. מנמיכים את האש ומוסיפים את החלב, השמנת ומשחת הקמח בחתיכות. מערבבים לערבב ולאפשר את הקמח להתמזג לתוך צ ' אודר. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צ אודרצ אודר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מעבירים את החמין לקערת הגשה ומפזרים עם לימון לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הערת קוק: אל תסיר את העצמות מהמרק. יש להם חתיכות טעימות של עוף כי אתה רוצה להתענג על החוויה צ ' אודר כולו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)