קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות41
מגזין

צ'וקרוט גרני

צ'וקרוט גרני
Choucroute גארני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם עוף, שמן בוטנים, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פינו נואר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: Choucroute Garnie, Choucroute Garnie, ו Choucroute Garnie.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה וחזקה, משלבת את 1/3 כוס המלח הכשר עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים את צלעות החזיר; לנער היטב כדי לצפות את הצלעות ביסודיות עם תבלינים. אטמו את השקית וקררו את הצלעות למשך לילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צלעות חזירצלעות חזיר
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
3
למחרת, מחממים את התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
יש לשטוף את הכרוב הכבוש במים קרים ולסחוט יבש. הגדר מחבת צלייה גדולה מעל 2 מבערים על חום גבוה ולהמיס את שומן הברווז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
שומן ברווזשומן ברווז
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 7 דקות. מערבבים את הכרוב הכבוש, גרגרי ערער, עלי דפנה, זרעי קימל, פלפל שחור, מלאי ויין ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
זרעי קימלזרעי קימל
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
בינתיים, לשטוף את צלעות חזיר מתחת למים קרים להתייבש טפיחה. לקנן את צלעות החזיר בכרוב הכבוש ולהחזיר לרתיחה על חום גבוה בינוני. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזירצלעות חזיר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הסר את צלעות החזיר מהכרוב הכבוש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזירצלעות חזיר
8
חתוך בין הצלעות. החזירו את הצלעות לכרוב הכבוש ואת הנסטלה בקילבסה, נקניקיות ונקניק. מכסים ואופים עד הבשרים הם חמים, על 25 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
נקניקייהנקניקייה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בינתיים, בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; מבשלים את תפוחי האדמה עד במכרז כאשר פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מסננים את תפוחי האדמה ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
11
כדי לשרת, תלולית הכרוב החם במרכז צלחות ארוחת ערב חמות מאוד טאק חלקית בצלעות החזיר ואת kielbasa. מסדרים את הנקניקיות והנקניק סביב הכרוב הכבוש. לחלופין, ערם את הכרוב הכבוש על מגש מחומם גדול ומקשט עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזירצלעות חזיר
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצהבצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
נקניקייהנקניקייה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
12
מגישים את choucroute עם תפוחי אדמה מבושלים חרדל מגוון.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים

מרכיבים

1קילוגרםצלעות חזיר בחזרה או צלעות תינוק בחזרה, לחתוך 3 חלקיםצלעות חזיר בחזרה או צלעות תינוק בחזרה, לחתוך 3 חלקים3larges3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1(יכול להיות או להרחיק)זרעי קימלזרעי קימל7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן4largesשיני שום, קצוץ גסשיני שום, קצוץ גס907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירך חזיר מבושל ללא עצמות (ברוחב 3 עד 4 אינץ'), פרוס בעובי 1/4 אינץירך חזיר מבושל ללא עצמות (ברוחב 3 עד 4 אינץ'), פרוס בעובי 1/4 אינץ10נקניקיות ללא עורנקניקיות ללא עור20גרגרי ערערגרגרי ערער907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קילבסה פולנית, עור וחותכת לחתיכות 2 אינץקילבסה פולנית, עור וחותכת לחתיכות 2 אינץ796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלח כשר, ועוד לתיבולמלח כשר, ועוד לתיבול2(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר1גדולבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקברווז או שומן אווז או שמן בוטניםברווז או שומן אווז או שמן בוטנים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריזלינג או פינו גריריזלינג או פינו גרי907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה (כ -10), קלופיםתפוחי אדמה (כ -10), קלופים3קילוגרםכרוב כבוש (בשקיות פלסטיק), מנוקזכרוב כבוש (בשקיות פלסטיק), מנוקז10ריבס, קצוץ טרי או קפואחרדל מגוון, להגשהחרדל מגוון, להגשה