צ'ורוס עם שוקולד
המתכון צ'ורוס עם שוקולד מוכן בערך 20 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 138 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מיוחד, ביצים, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Churros de Queso (Churros גבינה), שוקולד קון צ'ורוס, ו צ'ורוס ושוקו חם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שקית צנרת מצויד עם כוכב גדול לקשט קצה
הפוך את הבצק על ידי חימום מים, סוכר ומלח בסיר על חום בינוני עד חם.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במרץ במשך 1 דקה על החום לייבש את התערובת החוצה.
מסירים מהחום ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר עמידה; מערבבים במהירות נמוכה עד שכבר אין אדים שנמלטים מהבצק. עם המיקסר פועל על בינוני, להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, המשלב לחלוטין עד צורות מרקם מבריק, חלקה לפני הוספת הביצה הבאה, ולאחר מכן חלמון הביצה. לגרד את קערת המיקסר עם מרית גומי בין כל תוספת.
מעבירים את הבצק לשקית הצנרת.
יוצקים שמן לתוך סיר תחתית כבד גדול לעומק של 4 אינץ'; חום מעל חום בינוני-גבוה ל 375 מעלות F.
כדי לטגן את הצ 'ורוס, בזהירות לסחוט את הבצק משקית צנרת ישירות על השמן באורכים 3 עד 4 אינץ', חיתוך הבצק בקצה עם סכין חמאה ושחרור בעדינות אותם לתוך השמן. הפעל לעתים קרובות עם מסננת סינית או מלקחיים עד חום זהוב, כ 3 דקות. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת ומאפשר שמן לחמם ל 375 מעלות F בין כל אצווה.
מסננים את הצ ' ורוס על מגבות נייר ולאחר מכן לזרוק בסוכר למעיל בעוד עדיין חם.
ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית מעל מחבת של מים רותחים בקושי. לסדר את curros על מגש ומגישים את רוטב השוקולד לצד. תהנו!
הערה של קוק: קמח עולה עצמית הופך את הצ ' ורוס קצת קל יותר fluffier, אבל קמח כל המטרה עובד בסדר גמור. בחר השוקולד בטעם האהוב עליך; אני אוהב את הטעם של תפוז ושוקולד או אפילו שוקולד בייקון עם churros אלה!