קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'וריסו האש בראונס

צ'וריסו האש בראונס
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לאוסף שלך, צ'וריסו חשיש בראונס עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 256 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת צ'וריסו בקר, מלח ופלפל, קמח ושמן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צ'וריסו האש בראונס, צ'וריסו האש בראונס, ו יוקה חשיש בראונס עם צ'וריסו.

הוראות

1
באמצעות מגרדת תיבת או להב רטוש של מעבד מזון, לגרוס את תפוחי האדמה. שוטפים עד שהמים צלולים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2
ניקוז. לזרוק את תפוחי האדמה מגורר על מגבת מטבח נקי. סוחטים כדי להסיר את כל עודפי המים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מוסיפים את תפוח האדמה הגרוס לקערת ערבוב גדולה יחד עם הקמח והביצים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מערבבים היטב.
5
מבשלים את הצ ' וריסו במחבת טפלון גדולה על אש בינונית, שוברים גושים, עד שהוא מתחיל להתפורר ומבושל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שקיפות, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את תערובת הצ ' וריסו-בצל לתפוחי האדמה הגרוסים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מערבבים לשלב.
9
מחממים כ-1/4 אינץ ' שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם רוחש, הניחו את התערובת בערימות נפרדות כמו לביבות. מבשלים עד להשחמה יפה בתחתית, ואז הופכים ומשחימים בצד השני. זה אמור לקחת 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מעבירים חום חשיש לצלחת מרופדת בנייר ומסננים. מתבלים עם 1/2 כפית פלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס