צ'וריסו האש בראונס
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לאוסף שלך, צ'וריסו חשיש בראונס עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 256 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת צ'וריסו בקר, מלח ופלפל, קמח ושמן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צ'וריסו האש בראונס, צ'וריסו האש בראונס, ו יוקה חשיש בראונס עם צ'וריסו.
הוראות
באמצעות מגרדת תיבת או להב רטוש של מעבד מזון, לגרוס את תפוחי האדמה. שוטפים עד שהמים צלולים.
ניקוז. לזרוק את תפוחי האדמה מגורר על מגבת מטבח נקי. סוחטים כדי להסיר את כל עודפי המים.
מוסיפים את תפוח האדמה הגרוס לקערת ערבוב גדולה יחד עם הקמח והביצים.
מבשלים את הצ ' וריסו במחבת טפלון גדולה על אש בינונית, שוברים גושים, עד שהוא מתחיל להתפורר ומבושל.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שקיפות, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את תערובת הצ ' וריסו-בצל לתפוחי האדמה הגרוסים.
מחממים כ-1/4 אינץ ' שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם רוחש, הניחו את התערובת בערימות נפרדות כמו לביבות. מבשלים עד להשחמה יפה בתחתית, ואז הופכים ומשחימים בצד השני. זה אמור לקחת 3 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים חום חשיש לצלחת מרופדת בנייר ומסננים. מתבלים עם 1/2 כפית פלפל ומגישים מיד.