צ'וריסו ולחם תירס מלית
צ'וריסו ולחם תירס מלית יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 66 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 3. אם יש לכם גזר, שיני שום, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו לחם תירס & צ'וריסו מלית, צ'וריסו לחם תירס מלית, ו צ'וריסו ולחם תירס מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים את הצ ' וריסו, שוברים אותו עם כפית ומתערבבים מדי פעם כשהוא מבשל, עד שהוא מתחיל חום, כ 5 דקות.
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והשום לצ ' וריסו ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות משחימים, כ -10 דקות.
מוסיפים את לחם התירס המתפורר וכוסברה ושופכים בהדרגה מספיק של המניה כך המילוי אינו יבש מדי, אבל באותו זמן לא רטוב מדי. מערבבים בעדינות היטב.
מורחים את המילוי בשכבה זוגית.
אופים עד שהוא מחומם דרך ושחומים קלות על גבי, כ -20 דקות.
מגישים מיד, מעוטר בכוסברה וקוטיג ' ה, אם תרצה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.