צ'וריסו מקסיקני
הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-40 דקות. . , שהוא מוצק. נסו צ'וריסו מקסיקני, צ'וריסו מקסיקני, ו צ'וריסו מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החזיר, פלפל חאלב, אבקת צ ' ילי, שום, מלח, פלפל שחור, אורגנו, כמון, שיני כוסברה לתוך קערה, וקל לזרוק את החזיר עם התבלינים עד מעורבב היטב. מכסים את הקערה, ומקררים את הבשר, ההרכבה הראש של מטחנת הבשר שלך, ואת הופר מטחנת במשך 1 שעה.
ממלאים קערת ערבוב גדולה עם קוביות קרח, ומניחים קערת מתכת קטנה יותר בקוביות הקרח כדי לתפוס את הבשר הטחון. להרכיב את מטחנת בשר צונן, לטחון את חזיר ותבלינים באמצעות צלחת חיתוך גס. להחזיר בשר טחון למקרר במשך 30 דקות. מערבבים קלות את חזיר הקרקע עם חומץ ומים עד מעורב היטב, טופס לקציצות, ומקררים בין לילה, מכוסה, כדי לתת טעמים להתפתח.
מחממים שמן צמחי במחבת כבדה על אש בינונית-נמוכה, ומטגנים את הקציצות עד להשחמה וכבר לא ורוד באמצע, 5 עד 8 דקות לכל צד.