צ'יליקילה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את צ'יליקילן. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 564 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים יש 19 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם שמנת, רוטב אנצ'ילדה עדין, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 51%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה:.
הוראות
בשר בקר טחון חום במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מסננים, מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
ממיסים 2 כפות מרגרינה במחבת.
מוסיפים טורטיות קרועות ומשחימים קלות. דחפו את הטורטיות עד לקצה החיצוני של התבנית.
מוסיפים את 2 כפות המרגרינה הנותרות למרכז וממיסים.
יוצקים פנימה את הביצים הטרופות וטורפים עד להתייצבות רכה. דחפו את הביצים לקצה החיצוני של התבנית והוסיפו את הבקר הטחון השחום למרכז התבנית.
יוצקים מעל את רוטב האנצ ' ילדה ומערבבים קלות. מנמיכים את האש לרתיחה.
מפזרים את הזיתים השחורים והבצל הירוק על תערובת הבשר; מכסים ומבשלים 10 דקות.
הסר כיסוי וכף כמה בובות של שמנת חמוצה על המנה, ואז מפזרים באופן שווה עם גבינה מגורר. החלף את המכסה והבשל למשך 5 דקות נוספות, או עד שהגבינה נמסה.