תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Chimichangas המפורסם כמעט. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 823 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן כל אחד. אם יש אורז מקסיקני, בצל, גבינת מונטריי ג'ק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Chimichangas, Chimichangas, ו Chimichangas בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. ממיסים את החמאה עם 2 כפות שמן צמחי במחבת; מעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הבצל, שום חלפיניו ומבשלים עד רך, על 3 דקות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.