זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: צדפות ברוטב צדפות ושעועית שחורה, צדפות מאודות עם רוטב קליפת מנדרינה (?????), ו צדפות מאודות במרק בצל ירוק.
הוראות
1
במחבת צלייה גדולה ועמוקה, משלבים את ציר העוף, היין וקוביות מרק הדגים המומסות. מסדרים את הסלרי במחבת עם כל הצלעות הפונות לאותו כיוון. מסדרים את הבצל הירוק בניצב הסלרי. פיזור זנגביל ולימון שמורות מסתיים על הירקות. מכסים את המחבת בנייר כסף, להגדיר אותו על 2 מבערים ולהביא את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
1 ט אבקת פלפל לבן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מסדרים את הצדפות על מחצלת הירקות הצפה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומבשלים עד שהצדפות מתחילות להיפתח, 3 עד 5 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצדפות למגש. עם קצה סכין או כף קטנה, לפתוח את הצדפות ולהטות חלק המיצים שלהם לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 עד 3 כפיות מלח ים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מגישים את הצדפות חמות או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
4
המשך להרתיח את המרק עד שהוא מופחת בחצי, 35 עד 40 דקות. מסננים את המרק לסיר בינוני, ואז מצקים אותו לקערות קטנות או צלחות מרק מעוטפות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה