צדפות עם רוטב שום
צדפות עם רוטב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 499 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שום, לחם מחמצת, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ הבלסמי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת תות רזה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לינגוויני עם צדפות ורוטב חמאת שום, רוטב שום-חמאה לצדפות, צדפות ומולים, ו לינגוויני וצדפות ברוטב יין לבן שום.
הוראות
מניחים שום על משטח שטוח. לחץ על כל ראש בחוזקה כדי להפריד בין ציפורן. מחק קצה שורש וקליפות רופפות; אל תקלף ציפורן. השחילו ציפורן, נוגעת ללב, על שיפודי מתכת דקים.
הנח שיפודים על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמות מאוד או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק יד על גריל רק 2 עד 3 שניות); מכסה סגור על גריל גז. הופכים לפי הצורך עד שהשום רך בלחיצה והקליפות חרוכות, כ -10 דקות.
כשהוא קריר מספיק למגע, תוך 3 עד 4 דקות, דחף שום משיפודים וסחט ציפורן מקליפות; השלך קליפות.
בבלנדר או במעבד מזון, מערבבים שום, חמאה, יין, מרק וחומץ עד למחית.
מגרדים לתבנית של 5 עד 6 ליטר.
להוסיף צדפות; מכסים במחבת.
מביאים לרתיחה על אש גבוהה (ראו הערות) ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, כ -10 דקות. צדפות מצקת ומרק לקערות רחבות.
מגישים עם נתחי לחם לטבול ברוטב.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צדפות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
בדיעבד יינות שרדונה
שרדונה 2018 שלנו מקורו בכרמים בקרנרוס ובאלון קנול. היין מותסס בנירוסטה, ואז בן שלושה חודשים על הגב אלון צרפתי ניטרלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושת פה. שרדונה 100% זה מראה חומציות השמורה בדרך כלל ליינות אל חלד בלבד. זהו שרדונה מאוזן להפליא.