צדפות צרובות מאובקות עשבי תיבול
עשב-אבק צרוב צדפות הוא חלב חינם ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, בזיליקום, מיורן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו צדפות צרובות ורוטב חמאת עשבים, צדפות צרובות עם רוטב חמאת עשבים ואורזו, ו צדפות שומשום צרובות וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תחילה 7 מרכיבים במעבד מזון; מעבדים עד שהקרקרים נטחנים דק.
מניחים תערובת פירורים בכלי רדוד.
טפיחה צדפות יבש עם מגבות נייר. לזרות צדפות בתערובת פירורים.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים חצי צדפות; מבשלים 3 דקות מכל צד או עד להזהבה.
הסר צדפות מהמחבת. חזור על ההליך עם שמן הנותרים צדפות.
מפזרים מיץ לימון ופטרוזיליה, ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר מצונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה ג ' נרל 5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -9 דולר.
שרדונה 5
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, רמז לקרם וגימור ארוך ומואר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את הארץ במצב טוב יותר למשנהודור.