צוללת איטלקית קלאסית עם חציל קלוי יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 83 גרם חלבון 145 גרם של שומן, וסך הכל 1777 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח, חסה קרחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו חציל מטוגן ממולא איטלקי צמחוני, Seitan איטלקי, חציל קלוי, קישואים, שום ובזיליקום פנה, ו (Lighter) Parmigiana חציל קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הניחו את פרוסות החציל על תבנית אפייה בשכבה אחת וצחצחו בנדיבות את הרוטב האיטלקי הביתי. צלי בתנור עד מבושל דרך וזהב, 12 עד 15 דקות. בנה את הכריך על הלחמניות עם המוצרלה הראשונה, ואז את הסלמי, capicola, prosciutto, mortadella, חצילים קלויים העליון עם חסה, עגבניות טפטוף נדיב של Homeade רוטב איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקי
מורטדלה
מוצרלה
פרושוטו
Capicola
חציל
חסה
סלאמי
עגבנייה
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
לשרת תוך פיצוץ לואיס פרימה.
4
מניחים את החומץ, חרדל, סוכר, תיבול איטלקי, מלח, פלפל, שום ושאלוט בבלנדר או מעבד מזון. בעוד המכונה פועלת, לאט לטפטף את שמן הזית דרך בלנדר העליון או צינור הזנה עד ההלבשה משולב emulsified. התאם את התיבול במידת הצורך; הוסף עוד שמן אם אתה רוצה את זה פחות חומצי. אחסן את ההלבשה עד 2 שבועות במקרר.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.