קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

צילינדר תפוח אדמה קרמי וולדורף

צילינדר תפוח אדמה קרמי וולדורף
גשו לסופר וקנו חתיכות אגוז, סלרי, גבינת פוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. נסו גבינה כחולה חצופה תפוח אדמה טופר, שלוש גבינה & בצל מעיל תפוח אדמה, ו סלט תפוחי אדמה מתובל / שימוש בטופר גריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לדקור את תפוחי האדמה במזלג ולהושיב אותם על צלחת מיקרוגל. לשפשף את העורות עם שמן זית, ומפזרים קצת מלח ים אם אתה רוצה. מיקרוגל על גבוה במשך 8 דקות עד רך במרכז. השאר להתקרר בזמן שאתה מכין את התוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
מערבבים את הגבינה הרכה, סלרי, בצל, תפוח וחצי אגוזי מלך, ואז מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינה רכהגבינה רכה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
חותכים את תפוחי האדמה פתוחים, כף על ציפוי ומפזרים עם אגוזי מלך הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)