צילינדר תפוח אדמה קרמי וולדורף
גשו לסופר וקנו חתיכות אגוז, סלרי, גבינת פוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. נסו גבינה כחולה חצופה תפוח אדמה טופר, שלוש גבינה & בצל מעיל תפוח אדמה, ו סלט תפוחי אדמה מתובל / שימוש בטופר גריל (מתכונים דומים).
הוראות
לדקור את תפוחי האדמה במזלג ולהושיב אותם על צלחת מיקרוגל. לשפשף את העורות עם שמן זית, ומפזרים קצת מלח ים אם אתה רוצה. מיקרוגל על גבוה במשך 8 דקות עד רך במרכז. השאר להתקרר בזמן שאתה מכין את התוספת.
מערבבים את הגבינה הרכה, סלרי, בצל, תפוח וחצי אגוזי מלך, ואז מתבלים לפי הטעם.
חותכים את תפוחי האדמה פתוחים, כף על ציפוי ומפזרים עם אגוזי מלך הנותרים.