קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות31
מגזין

צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל

צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מן הגריל. מנה אחת מכילה 1006 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 86 גרם שומן. מתאים ל-7 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל, צלי צלעות בקר במרכז לחתוך, שמן עשבי שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רוסטביף ופודינג יורקשייר, צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר, ו צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו. מעיל בכל רחבי עם שמן עשבי שום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הכן ברביקיו לחום עקיף (ראה להלן). כאשר ברביקיו הוא בינוני חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 3 עד 4 שניות), להגדיר מחבת רדיד מרובע 8 אינץ ' במרכז של מבעיר או ישירות על מקור חום ברביקיו גז (ראה הערות לעיל); להגדיר גריל במקום. צלי סט, עצמות למטה, על גריל מעל מחבת טפטוף. מכסים ברביקיו, פתחי אוורור לפחם. מבשלים 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בינתיים, בבלנדר, מערבולת חלב, קמח, ביצים, ו 3/4 כפית מלח עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מעבירים צלי למגש. הגנה על הידיים, להרים את הגריל ולהסיר מחבת טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים טפטופים דרך מסננת משובחת לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אם משתמשים בגריל פחם, להחזיר 1 כף טפטוף למחבת; להשליך שארית. להחזיר מחבת כדי להבעיר ויוצקים הבלילה למחבת. החלף גריל, להגדיר צלי בחזרה על מחבת, לכסות ברביקיו, ומבשלים עד בינוני נדיר (135 במרכז החלק העבה ביותר), 30 עד 50 דקות יותר, או עד שנעשה לטעם שלך לבשל פודינג עד להשחמה טובה, 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אם באמצעות גריל גז, להחזיר 3 כפות טפטוף (הוספת חמאה מומסת, במידת הצורך, כדי להפוך את הסכום הזה) למחבת ויוצקים בבלילה. במהירות להגדיר עוד מחבת מרובע 8 אינץ ' על מקור חום, להחליף גריל, להגדיר צלוי על מחבת, לכסות ברביקיו, ומבשלים עד בינוני נדיר (135 במרכז החלק העבה ביותר), 30 עד 50 דקות יותר, או עד שנעשה לטעם שלך. בינתיים, אופים פודינג בתנור 375 עד להשחמה טובה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר צלי למגש; לתת לעמוד במקום חם עבור מיצים להתיישב, לפחות 10 דקות. אם הפודינג נעשה לפני הצלי מוכן לגלף, לסגור פתחי ברביקיו פחם ולהשאיר פודינג בברביקיו כדי להתחמם, או להפוך את החום בתנור ולשמור פודינג חם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
סקופ פודינג במנות גדולות מחבת ומקום סביב צלי.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מקשטים עם גרגיר הנחלים. לגלף צלי ולהגיש עם פודינג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1
אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets חם, לאחר 15 עד 20 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של הברז.
2
הוסף עוד 5 סעודות לכל תל של גחלים עכשיו וכל 30 דקות בזמן הבישול. מניחים מחבת טפטוף על הבעירה בין הגחלים. הגדר את הגריל במקום.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים גבוה, לסגור את המכסה, וחום במשך 10 דקות. ואז להתאים את המבערים לבישול עקיף (חום בצדדים מנוגדים של גריל, לא במרכז למטה תחת מזון), ולשמור על גבוה, אלא אם המתכון מציין אחרת.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים