צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מן הגריל. מנה אחת מכילה 1006 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 86 גרם שומן. מתאים ל-7 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל, צלי צלעות בקר במרכז לחתוך, שמן עשבי שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רוסטביף ופודינג יורקשייר, צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר, ו צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו. מעיל בכל רחבי עם שמן עשבי שום.
הכן ברביקיו לחום עקיף (ראה להלן). כאשר ברביקיו הוא בינוני חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 3 עד 4 שניות), להגדיר מחבת רדיד מרובע 8 אינץ ' במרכז של מבעיר או ישירות על מקור חום ברביקיו גז (ראה הערות לעיל); להגדיר גריל במקום. צלי סט, עצמות למטה, על גריל מעל מחבת טפטוף. מכסים ברביקיו, פתחי אוורור לפחם. מבשלים 45 דקות.
בינתיים, בבלנדר, מערבולת חלב, קמח, ביצים, ו 3/4 כפית מלח עד הבלילה חלקה.
מעבירים צלי למגש. הגנה על הידיים, להרים את הגריל ולהסיר מחבת טפטוף.
יוצקים טפטופים דרך מסננת משובחת לתוך קערה.
אם משתמשים בגריל פחם, להחזיר 1 כף טפטוף למחבת; להשליך שארית. להחזיר מחבת כדי להבעיר ויוצקים הבלילה למחבת. החלף גריל, להגדיר צלי בחזרה על מחבת, לכסות ברביקיו, ומבשלים עד בינוני נדיר (135 במרכז החלק העבה ביותר), 30 עד 50 דקות יותר, או עד שנעשה לטעם שלך לבשל פודינג עד להשחמה טובה, 40 עד 50 דקות.
אם באמצעות גריל גז, להחזיר 3 כפות טפטוף (הוספת חמאה מומסת, במידת הצורך, כדי להפוך את הסכום הזה) למחבת ויוצקים בבלילה. במהירות להגדיר עוד מחבת מרובע 8 אינץ ' על מקור חום, להחליף גריל, להגדיר צלוי על מחבת, לכסות ברביקיו, ומבשלים עד בינוני נדיר (135 במרכז החלק העבה ביותר), 30 עד 50 דקות יותר, או עד שנעשה לטעם שלך. בינתיים, אופים פודינג בתנור 375 עד להשחמה טובה, 30 עד 40 דקות.
להעביר צלי למגש; לתת לעמוד במקום חם עבור מיצים להתיישב, לפחות 10 דקות. אם הפודינג נעשה לפני הצלי מוכן לגלף, לסגור פתחי ברביקיו פחם ולהשאיר פודינג בברביקיו כדי להתחמם, או להפוך את החום בתנור ולשמור פודינג חם בתנור.
סקופ פודינג במנות גדולות מחבת ומקום סביב צלי.
מקשטים עם גרגיר הנחלים. לגלף צלי ולהגיש עם פודינג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets חם, לאחר 15 עד 20 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של הברז.
הוסף עוד 5 סעודות לכל תל של גחלים עכשיו וכל 30 דקות בזמן הבישול. מניחים מחבת טפטוף על הבעירה בין הגחלים. הגדר את הגריל במקום.
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את כל המבערים גבוה, לסגור את המכסה, וחום במשך 10 דקות. ואז להתאים את המבערים לבישול עקיף (חום בצדדים מנוגדים של גריל, לא במרכז למטה תחת מזון), ולשמור על גבוה, אלא אם המתכון מציין אחרת.