קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
אירועיםחג ההודיה
מגזין

צלי חזיר עם נקניק, פירות ומילוי אגוזים

צלי חזיר עם נקניק, פירות ומילוי אגוזים
מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו קמח, משמשים, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חזיר צלוי עם מלית פירות ורוטב חרדל, צלי בשר חזיר עם מילוי נקניק ערמוני, ו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את צנוברים ואגוזים בצלחת עוגה ואופים במשך כ 3 דקות, עד קלוי קלוי קלוי. קוצצים בגסות את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בסיר קטן, להביא את הברנדי לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את משמשים, מכסים ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
5
מוסיף שזיפים מיובשים וגרידת קלמנטינה.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
6
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 20 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הפרי אל משטח עבודה. מבשלים את הברנדי על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
חותכים את משמשים ושזיפים מיובשים לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
8
במחבת nonstick בינונית, לבשל את הנקניק על חום מתון, לשבור אותו עם כפית, עד כמעט לא נשאר ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להעביר את הנקניק למעבד מזון ולעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
10
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מחממים 2 כפות של שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
13
מוסיפים לנקניק בקערה, יחד עם האגוזים, משמשים, שזיפים מיובשים וברנדי מופחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
לגלף כיס 3 1/2 אינץ לאורך כל צלי, מחליק את הסכין בין העצמות והבשר. תמלא את הכיסים במילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
15
שים את הצלי על תבנית אפייה גדולה, עצמות צלעות למעלה. לשפשף את הצולים עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
16
מפזרים את הצלי עם הקורנית והרוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
17
צולים את הבשר במשך כשעה ו -45 דקות, מסובבים את תבנית האפייה באמצע, עד שמד חום מיידי מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 14
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
18
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 עד 20 דקות.
19
להטות את תבנית האפייה ולשפוך את רוב השומן.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
20
שים את תבנית האפייה על חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
21
מפזרים את הקמח על הסדין ומערבבים ב 1/2 כוס של ציר העוף, מגרד את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
22
להעביר לסיר בינוני לטאטא את הנותרים 1 1/2 כוסות של מלאי. מבשלים על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה ואין טעם floury נשאר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
23
יוצקים לתוך סירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
24
באמצעות סכין חיתוך, לגלף את הצלי לצלעות.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
25
מעבירים את הצלעות לצלחות ומעבירים את הרוטב ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות