צלי חזיר עם נקניק, פירות ומילוי אגוזים
מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו קמח, משמשים, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חזיר צלוי עם מלית פירות ורוטב חרדל, צלי בשר חזיר עם מילוי נקניק ערמוני, ו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי.
הוראות
מורחים את צנוברים ואגוזים בצלחת עוגה ואופים במשך כ 3 דקות, עד קלוי קלוי קלוי. קוצצים בגסות את האגוזים.
בסיר קטן, להביא את הברנדי לרתיחה.
מוסיפים את משמשים, מכסים ומבשלים במשך 2 דקות.
מוסיף שזיפים מיובשים וגרידת קלמנטינה.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 20 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הפרי אל משטח עבודה. מבשלים את הברנדי על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 7 דקות.
חותכים את משמשים ושזיפים מיובשים לרבעים.
במחבת nonstick בינונית, לבשל את הנקניק על חום מתון, לשבור אותו עם כפית, עד כמעט לא נשאר ורוד, על 5 דקות.
להעביר את הנקניק למעבד מזון ולעבד עד הקרקע דק.
מחממים 2 כפות של שמן זית במחבת.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני, כ 3 דקות.
מוסיפים לנקניק בקערה, יחד עם האגוזים, משמשים, שזיפים מיובשים וברנדי מופחת ומתבלים במלח ופלפל.
לגלף כיס 3 1/2 אינץ לאורך כל צלי, מחליק את הסכין בין העצמות והבשר. תמלא את הכיסים במילוי.
שים את הצלי על תבנית אפייה גדולה, עצמות צלעות למעלה. לשפשף את הצולים עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מפזרים את הצלי עם הקורנית והרוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
צולים את הבשר במשך כשעה ו -45 דקות, מסובבים את תבנית האפייה באמצע, עד שמד חום מיידי מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 14
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 עד 20 דקות.
להטות את תבנית האפייה ולשפוך את רוב השומן.
שים את תבנית האפייה על חום מתון.
מפזרים את הקמח על הסדין ומערבבים ב 1/2 כוס של ציר העוף, מגרד את חתיכות השחמה.
להעביר לסיר בינוני לטאטא את הנותרים 1 1/2 כוסות של מלאי. מבשלים על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה ואין טעם floury נשאר, על 5 דקות.
באמצעות סכין חיתוך, לגלף את הצלי לצלעות.
מעבירים את הצלעות לצלחות ומעבירים את הרוטב ליד השולחן.