צלי חזיר קובני I
צלי חזיר קובני אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 ומחירו 1.21 דולר למנה. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 27 גרם חלבון ו-14 גרם שומן. אם יש לכם כתף חזיר, מלח, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 86%, המנה הזו מדהימה. נסו חזיר צלי קובה, צלי חזיר קובני וצלי חזיר קובני עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים מחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים למחבת את זרעי הכמון וגרגרי הפלפל; מערבבים ללא הרף עד שהוא ריחני ומתחיל להשחים, כ-2 דקות. מגניב.
בעזרת מכתש ועלי, כותשים תבלינים קלויים עם שום, מלח ואורגנו כדי ליצור עיסה. אפשר לעשות זאת גם בקערה הקטנה של מעבד מזון.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים פנימה מיץ תפוזים, מיץ ליים, מיץ לימון, שרי ושמן זית.
מניחים את החזיר בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
יוצקים מרינדת הדרים על הבשר ואוטמים. מקררים 12 עד 24 שעות, הופכים את השקית מדי פעם.
מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מעבירים את החזיר והמרינדה לתבנית צלייה ומכניסים לתנור. צולים כ-2 1/2 שעות, מזיזים מדי פעם במיצי מחבת, או עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז מראה 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס).
הוסף כמויות קטנות של מים למחבת אם היא מתייבשת.
מעבירים את החזיר לקרש גילוף, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח במשך 15 דקות. לגלף, ולהגיש.