קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

צלי סנאפר עם ירקות באביב

צלי סנאפר עם ירקות באביב
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלי סנאפר עם ירקות האביב יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך עלי נענע, שום, סנאפר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו פוסין צלי לימון עם ירקות אביביים, צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, ו סנאפר אדום עם סלט בצל אביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
Parboil את sunchokes במים מלוחים עד שהם רכים, אבל לא רגשני. חתוך את כל הסנפירים מהסנאפר והתייבש במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
סנאפרסנאפר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית מחממים ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים כ-2 כפות שמן זית למחבת שפים גדולה ומחממים על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים את שומר, בצל, עלה דפנה וטחון עד שהירקות מתחילים להשחים בקצוות (כ-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את העגבניות והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
הוסף את sunchokes parboiled, ואז לעשות קצת מקום באמצע המחבת עבור הדגים.בנדיבות מלח ופלפל שני הצדדים של סנאפר, כמו גם בפנים, ואז להפיץ את הבטן קצת כך הדג יכול לשבת זקוף במחבת יחד עם ירקות מוקפצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
סנאפרסנאפר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
טפטוף בשמן זית ולשים את המחבת בתנור.לזרוק את האספרגוס עם שמן זית ומלח ופלפל. לאחר שהדג היה בתנור במשך 15 דקות, מפזרים את האספרגוס סביב הדגים ומחזירים אותו לתנור וממשיכים לבשל עוד 10-15 דקות, או עד שהדג מבושל לאורך כל הדרך. אתה יכול לבדוק את זה על ידי דבק מזלג או סכין ישר לתוך הבשר סביב עמוד השדרה ומושך משם את הבשר. זה צריך לבוא מן העצם בקלות להיות אטום. אם זה לא או הבשר נראה שקוף, לבשל אותו קצת יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מפזרים עם מנטה קצוצה ומגישים שלמים עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה