צלעות בגריל עם זרעי שומר ועשבי תיבול
מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, זרעי שומר הקרקע, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוף בגריל עם זרעי רימון וסלסה שומר, גזר קלוי עם זרעי שומר, ו שרימפס זעפרן עם זרעי שומר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט צלעות ושמן בקערה. לשפשף צלעות בכל רחבי עם שמן למרוח עם תבלינים, לשים ביותר בצד בשרני. צינה אטום לפחות 4 עד 24 שעות; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במהלך השעה האחרונה. בינתיים, לכווץ כל אחד 5 (1 1/2 רגל.) גיליונות של רדיד לתוך יומן על 9 ב. ארוך; להפריש.
עם מבער כבוי (עבור גז) או גחלים דחפו לצדדים של מבער (עבור פחם) כדי להפוך אזור חום עקיף. שים 9 על 13 ב. מחבת באזור החום העקיף.
סט צלעות עם קצות עצמות זקופות מעל מחבת טפטוף, הסדרת יומני לסכל בין צלעות להחזיק אותם. גריל, מכוסה, עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג מתכווץ בחזרה 1/2 ב. מקצות העצמות, 1 3/4 עד 2 1/4 שעות.
מעבירים צלעות לסדין אפייה מעוטר ומכסים בנייר כסף.
תן לנוח על 10 דקות, לחתוך בין העצמות, ולשרת.
השתמש צלעות חזיר וצלעות בשר בקר. יותר מרופד בנדיבות צלעות חזיר בייבי בחזרה, spareribs בסגנון כפרי, או צלעות בקר רגיל, הם במידה ניכרת עסיסיים וטעימים יותר.
צלעות בסגנון סנט לואיס. כלומר, לקצץ אותם לצורה מסודרת, מלבנית שמבשלת באופן שווה. בקש מקצב לגזום אותם, או לעשות זאת בעצמך: בצד הגרמי, לקצץ את דש הבשר מהמרכז, לשטוף עם העצמות. לאחר מכן לחתוך את המתלה לאורכו בין 4-ל 5-in.- צלעות רחבות וחצאית לעיסה (לעיל). שמור שאריות למרק.
הסר את הממברנה. צלעות חזיר יש קרום בצד התחתון שיכול להתכווץ ולהפוך את הבשר לבשל בצורה לא אחידה. זה קל להסיר: החלק את הקצה של מדחום בשר מתחת לקרום בקצה אחד כדי לשחרר קצה. משוך את הממברנה עם מגבת נייר (זה עשוי לרדת בחתיכות) תוך החזקת המתלה למטה עם היד השנייה.
לשלוט באמנות החום העקיף. זה מאפשר לצלעות לבשל ארוך ואיטי, ולכן הם הופכים להיות עדינים מאוד וניתנו של הרבה מהשומן שלהם. לאחר מכן חום אותם על החלק הישיר של האש.
אם באמצעות גז, לשים מחבת טפטוף במקום תחת חלק אחד של באח הבישול (אזור החום העקיף), ואז להדליק רק את המבער או המבערים על שאר הגריל (אזור החום הישיר).
אם משתמשים בפחם, להצית 50 בריחים בארובה, ואז גחלים גחלים בצדדים מנוגדים של firegrate, עוזב אזור פינה באמצע. הגדר מחבת טפטוף באזור פינה.
בואו גחלים לשרוף עד הטמפרטורה שצוינה במתכון. כדי לשמור על הטמפרטורה במהלך הבישול, להוסיף 5 בריחים לכל תל של גחלים על כל 30 דקות, החל כאשר צלעות ללכת על הגריל; אם האש מקבל חם מדי, פתחי סגור חלקית תחת הגריל ועל המכסה.
* קנה זרעי שומר קרקע, או להלום זרעים עם מרגמה ועלי.