צלעות בופאלו עם זיגוג עגבניות
צלעות בופאלו עם זיגוג עגבניות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ סיידר, רסק עגבניות, צלעות חילוף באפלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג כתום ועגבניות, ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות שום דבש, ו צלעות חזיר צלויות ביין אדום.
הוראות
הגדר את הצלעות במחבת צלייה גדולה, בצד בשרני למעלה. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל שחור ומפזרים את השום הקצוץ.
יוצקים ורמוט על הצלעות. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 2 שעות.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את השום טחון עם חומץ, רסק עגבניות,פלפל אדום כתוש, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 40
לגרד את השום מהצלעות ולהשליך את הנוזל במחבת. מניחים את הצלעות על מתלה במחבת הצלייה, בצד בשרני למעלה, ומפיצים רבע של זיגוג חומץ על גבי.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה ו 20 דקות, צחצוח הצלעות כל 20 דקות; הצלעות צריך להיות רך מזוגג עמוק.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך בין הצלעות והגשה.