קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

צלעות בופאלו עם זיגוג עגבניות

צלעות בופאלו עם זיגוג עגבניות
צלעות בופאלו עם זיגוג עגבניות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ סיידר, רסק עגבניות, צלעות חילוף באפלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם זיגוג כתום ועגבניות, ברביקיו: צלעות מטוגנות אננס עם זיגוג עגבניות שום דבש, ו צלעות חזיר צלויות ביין אדום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר את הצלעות במחבת צלייה גדולה, בצד בשרני למעלה. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל שחור ומפזרים את השום הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
יוצקים ורמוט על הצלעות. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את השום טחון עם חומץ, רסק עגבניות,פלפל אדום כתוש, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להעלות את טמפרטורת התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לגרד את השום מהצלעות ולהשליך את הנוזל במחבת. מניחים את הצלעות על מתלה במחבת הצלייה, בצד בשרני למעלה, ומפיצים רבע של זיגוג חומץ על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה ו 20 דקות, צחצוח הצלעות כל 20 דקות; הצלעות צריך להיות רך מזוגג עמוק.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך בין הצלעות והגשה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי