המתכון מייפל צלעות ברביקיו יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 793 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חומץ, מלח, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 54%, וזה די טוב. צלעות ברביקיו, צלעות ברביקיו, ו הטוב ביותר אי פעם צלצל צלעות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
חותכים צלעות לחתיכות בגודל הגשה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
2
מניחים את עצם העצם כלפי מטה על מתלה בתבנית צלייה רדודה. מכסים היטב בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עצם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
רדיד אלומיניום
3
אופים ב 350 כ 1 שעה; מסננים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בסיר קטן שלבו את שאר החומרים; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מברישים מעט מהרוטב על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
צלעות
6
אופים, ללא כיסוי, במשך 30-45 דקות או עד שהם רכים, מברישים מדי פעם עם הרוטב שנותר.
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לצלעות ברביקיו. צלעות חזיר וחזירים ברביקיו אחרים עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.