קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צלעות חזיר עם רוטב שזיפים מיובשים (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas)

צלעות חזיר עם רוטב שזיפים מיובשים (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas)
צלעות חזיר עם רוטב שזיפים (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas) עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 473 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מים, מלח, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Chuletas de Cerdo a la Criolla (צלעות חזיר ברוטב קריאולי), צלעות חזיר בסגנון קולומביאני (Chuletas de Cardo), ו Chuletas de cerdo con salsa de mango verde.

הוראות

1
מסירים את המלח במים בקערה גדולה, מניחים את צלעות החזיר בתערובת, מכסים ומקררים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הסר את צלעות החזיר מהתערובת ולייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים את הצלעות לתוך השמן המחומם ומבשלים על 5-7 דקות לכל צד, תלוי כמה עבה הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
תעביר את צלעות החזיר לצלחת.להפחית את החום בינוני נמוך. באותו מחבת להוסיף את החמאה, שזיפים מיובשים, מים, קמצוץ מלח וסוכר. מבשלים כ 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
חמאהחמאה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
6
מוסיפים את היין והמלח וממשיכים לבשל עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ייןיין
7
יוצקים חצי מהרוטב על הצלעות ומגישים מיד, תוך שימוש ברוטב הנותר כרוטב שולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.