צלעות חזיר עם תפוחים ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 592 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך מלח ים, בצל וידאלי, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו צלעות חזיר עם תפוחים ובצל, צלעות חזיר עם בצל ותפוחים, ו צלעות חזיר עם תפוחים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור קומפוט תפוח: במחבת גדולה לטחון מעל חום גבוה, להוסיף את השמן ולאפשר לחמם על סף עישון. לאחר מכן להוסיף את הבצל ולהפחית את החום בינוני. אפשר את הבצלים לבשל, ערבוב לאורך, עד חום בהיר בצבע, על 2 דקות. לאחר מכן להוסיף את הבייקון ולאפשר לבשל עד הבייקון החל להשחים. ואז להוסיף את התפוחים. לאחר הוספת התפוחים, לאפשר את כל החומרים להתמזג הטעם במשך 2 דקות אחרונות.
מרכיבים שתצטרך
Compote
תפוח
בצל
בייקון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיף את היין כדי deglaze המחבת ולאפשר לאלכוהול לבשל את. לאחר הפחתת היין, הפחת את החום לנמוך והקציף בחמאה ותבלינים אופציונליים, תוך ערבוב במשך 1 עד 2 דקות כדי ליצור רוטב. סיים עם מנטה ולהחזיק חם עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
חמאה
תבלינים
רוטב
מנטה
יין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
3
לצלעות: במחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן ומאפשרים להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מפזרים את הצלעות במלח ופלפל באופן שווה משני הצדדים ומוסיפים לשמן החם. אפשר לצלעות לחום בצד הראשון למשך 3 עד 4 דקות, ואז להפוך ולחזור לבשל בצד השני במשך 3 עד 4 דקות סופיות. לאחר מבושל, להסיר מהמחבת לשרת עם תפוחי אדמה של בחירה. תסיים עם קומפוט התפוחים.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.