קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

צלעות כבש בגריל עם טפנד זיתים

צלעות כבש בגריל עם טפנד זיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש בגריל עם טפנד זיתים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סיבובים פלפל סדוק טרי, נענע, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רגל טלה בגריל נטולת עצמות ממולאת בטפנד זיתים, צלעות כבש בגריל יווני עם עגבניות, מלפפון וסלט זית Kalamatan, ו צלעות כבש בגריל עם פירה ארטישוק, ארטישוק תינוק פריך זית Cerignolan (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור המרינדה: עם סכין חדה, לנקות את הצלעות, זמירה את כובע שומן עודף וכל שברי עצם. בקערת ערבוב בינונית, לשלב את מנטה, פטרוזיליה, רוזמרין, טימין, מיץ לימון, עלה דפנה, מלח ופלפל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
צווארי עוףצווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים את צלעות הכבש לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable ויוצקים את המרינדה מעל. להשרות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
לקבלת טפנד: במעבד מזון, דופק יחד את הזיתים, גרידת תפוז, פטרוזיליה, אנשובי וצ ' ילה עד קצוצה גס.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
טפנד זיתים, מחולקטפנד זיתים, מחולק
אנשוביאנשובי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
טפטוף בשמן הזית ומיץ התפוזים תוך כדי המשך הדופק למשך כדקה, עד לשלב המרכיבים וטפנד הזיתים הוא ממרח גס. אל תעבור את התהליך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
טפנד זיתים, מחולקטפנד זיתים, מחולק
6
עבור צלעות כבש t-bone: מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה. באמצעות מלקחיים ומגבת נייר מחוררת בשמן, לנגב את הסורגים גריל לנקות וליצור משטח nonstick.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר את הטלה מן המרינדה, מנגב עודף, ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
8
מניחים את הצלעות על הגריל, צד שומן למטה. גריל במשך כ 2 דקות ולסובב 45 מעלות כדי ליצור סימן crosshatch. תמשיך לצלות עוד 2 דקות ותהפוך. סובב את צלעות הטלה 45 מעלות כדי לסיים ולהביא לטמפרטורת הבישול הרצויה, 5 עד 6 דקות בסך הכל עבור 135 מעלות f טמפרטורה פנימית או בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
הסר מן הגריל ולאפשר לנוח.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
כדי לשרת: לסדר את צלעות הטלה על מנת הגשה, לקישוט כל אחד עם כ 1 כף טפנד, גימור עם נענע קרועה והגשה עם טפנד שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
טפנד זיתים, מחולקטפנד זיתים, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)