צלעות כבש בגריל עם טפנד זיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש בגריל עם טפנד זיתים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סיבובים פלפל סדוק טרי, נענע, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רגל טלה בגריל נטולת עצמות ממולאת בטפנד זיתים, צלעות כבש בגריל יווני עם עגבניות, מלפפון וסלט זית Kalamatan, ו צלעות כבש בגריל עם פירה ארטישוק, ארטישוק תינוק פריך זית Cerignolan (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור המרינדה: עם סכין חדה, לנקות את הצלעות, זמירה את כובע שומן עודף וכל שברי עצם. בקערת ערבוב בינונית, לשלב את מנטה, פטרוזיליה, רוזמרין, טימין, מיץ לימון, עלה דפנה, מלח ופלפל עם שמן זית.
מניחים את צלעות הכבש לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable ויוצקים את המרינדה מעל. להשרות עד שעה.
לקבלת טפנד: במעבד מזון, דופק יחד את הזיתים, גרידת תפוז, פטרוזיליה, אנשובי וצ ' ילה עד קצוצה גס.
טפטוף בשמן הזית ומיץ התפוזים תוך כדי המשך הדופק למשך כדקה, עד לשלב המרכיבים וטפנד הזיתים הוא ממרח גס. אל תעבור את התהליך. מתבלים במלח ופלפל.
עבור צלעות כבש t-bone: מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה. באמצעות מלקחיים ומגבת נייר מחוררת בשמן, לנגב את הסורגים גריל לנקות וליצור משטח nonstick.
הסר את הטלה מן המרינדה, מנגב עודף, ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים את הצלעות על הגריל, צד שומן למטה. גריל במשך כ 2 דקות ולסובב 45 מעלות כדי ליצור סימן crosshatch. תמשיך לצלות עוד 2 דקות ותהפוך. סובב את צלעות הטלה 45 מעלות כדי לסיים ולהביא לטמפרטורת הבישול הרצויה, 5 עד 6 דקות בסך הכל עבור 135 מעלות f טמפרטורה פנימית או בינוני נדיר.
הסר מן הגריל ולאפשר לנוח.
כדי לשרת: לסדר את צלעות הטלה על מנת הגשה, לקישוט כל אחד עם כ 1 כף טפנד, גימור עם נענע קרועה והגשה עם טפנד שנותר בצד.