קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

צלעות כבש מטוגנות עם זיתים ירוקים ומשמש

צלעות כבש מטוגנות עם זיתים ירוקים ומשמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש מטוגן עם זיתים ירוקים ומשמשים. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לך ציר עוף, קורנית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם משמשים מיובשים, שזיפים וג'ינג'ר מסוכר, צלעות כבש מטוגנות עם תפוזים וזיתים, ו עוף צלוי עם משמשים, זיתים ירוקים וקוסקוס.

הוראות

1
ראשית, אתה רוצה להשרות את שנקי הטלה במשך כמה שעות כדי באמת לחדור את הטעם העמוק; היין גם מרכך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
בשרבשר
ייןיין
2
שים את השוקיים בקערת זכוכית גדולה ומתבלים במלח ופלפל. לשבור את הקורנית רוזמרין עם הידיים שלך לשחרר את השמנים ולזרוק אותם על גבי הטלה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
טימיןטימין
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את קליפת הלימון, שום, ציפורן, קינמון, פלפל, עלי דפנה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
קליפת לימוןקליפת לימון
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
שוםשום
סוכרסוכר
4
יוצקים את בקבוק היין, מכסים ומקררים במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
5
קו כמה שכבות של מגבות נייר על הדלפק. משוך את השוקיים הטלה מתוך מרינדה היין( הזמנת אותו מאוחר יותר), ולהניח אותם על מגבות נייר, לכסות עם מגבות נייר יותר וללטף את הבשר יבש ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
מרינדהמרינדה
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
שים את הקמח במגש רדוד גדול ומתבל אותו עם כמות נכבדה של מלח ופלפל. לדלות את שוק הטלה בקמח מתובל; הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
צלעות כבשצלעות כבש
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים תנור הולנדי גדול או סיר כבד תחתית אחרים על חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. צורבים את נקב הטלה, פונים בזהירות עם מלקחיים, כך שכל הצדדים הם צבע קרמל חום.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
צלעות כבשצלעות כבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מלקחייםמלקחיים
9
טפטוף עם קצת יותר שמן במידת הצורך. עשה זאת בקבוצות אם השוקיים גדולים ונראה צפוף בסיר. זן מרינדה בהזמנת היין.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מוסיף את היין, הנותרים 2 מקלות קינמון, הנותרים 2 גבעולים של טימין ואת החומר מן המרינדה. מבשלים עד מופחת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מרינדהמרינדה
טימיןטימין
ייןיין
11
יוצקים את המניה ומוסיפים את הבצל, גזר, זיתים ומשמשים; מביאים לרתיחה. כסה את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
גזרגזר
זיתיםזיתים
בצלבצל
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
מניחים בתנור במשך 2 1/2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
להעביר את שנקי הטלה למגש גדול. כפית את הבצלים, זיתים, ומשמשים מעליהם. מסננים את מיצי הקלייה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות כבשצלעות כבש
משמשמשמש
זיתיםזיתים
בצלבצל
14
יוצקים את הרוטב על המגש ומגישים עם קצת לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
רוטברוטב