תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש מטוגן עם זיתים ירוקים ומשמשים. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לך ציר עוף, קורנית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם משמשים מיובשים, שזיפים וג'ינג'ר מסוכר, צלעות כבש מטוגנות עם תפוזים וזיתים, ו עוף צלוי עם משמשים, זיתים ירוקים וקוסקוס.
הוראות
1
ראשית, אתה רוצה להשרות את שנקי הטלה במשך כמה שעות כדי באמת לחדור את הטעם העמוק; היין גם מרכך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
בשר
יין
2
שים את השוקיים בקערת זכוכית גדולה ומתבלים במלח ופלפל. לשבור את הקורנית רוזמרין עם הידיים שלך לשחרר את השמנים ולזרוק אותם על גבי הטלה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוזמרין
טימין
כבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את קליפת הלימון, שום, ציפורן, קינמון, פלפל, עלי דפנה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עלי דפנה
קליפת לימון
קינמון
ציפורן
שום
סוכר
4
יוצקים את בקבוק היין, מכסים ומקררים במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
יין
5
קו כמה שכבות של מגבות נייר על הדלפק. משוך את השוקיים הטלה מתוך מרינדה היין( הזמנת אותו מאוחר יותר), ולהניח אותם על מגבות נייר, לכסות עם מגבות נייר יותר וללטף את הבשר יבש ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
מרינדה
בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
6
שים את הקמח במגש רדוד גדול ומתבל אותו עם כמות נכבדה של מלח ופלפל. לדלות את שוק הטלה בקמח מתובל; הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
צלעות כבש
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מניחים תנור הולנדי גדול או סיר כבד תחתית אחרים על חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. צורבים את נקב הטלה, פונים בזהירות עם מלקחיים, כך שכל הצדדים הם צבע קרמל חום.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
צלעות כבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מלקחיים
9
טפטוף עם קצת יותר שמן במידת הצורך. עשה זאת בקבוצות אם השוקיים גדולים ונראה צפוף בסיר. זן מרינדה בהזמנת היין.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
יין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיף את היין, הנותרים 2 מקלות קינמון, הנותרים 2 גבעולים של טימין ואת החומר מן המרינדה. מבשלים עד מופחת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
מרינדה
טימין
יין
11
יוצקים את המניה ומוסיפים את הבצל, גזר, זיתים ומשמשים; מביאים לרתיחה. כסה את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
משמש
גזר
זיתים
בצל
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מניחים בתנור במשך 2 1/2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
להעביר את שנקי הטלה למגש גדול. כפית את הבצלים, זיתים, ומשמשים מעליהם. מסננים את מיצי הקלייה ומתבלים במלח ופלפל.