צלעות כבש עם רוטב שמנת חמוצה
צלעות כבש עם רוטב שמנת חמוצה שנטבע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 380 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם צלעות כבש, מלח, תיבול שום-פלפל קלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 80%. נסו צלעות כבש עם רוטב הולנדז, צלעות כבש עם רוטב יוגורט, ו צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים; מערבבים היטב, ולהניח בצד.
לקצץ שומן מן צלעות; מפזרים צלעות עם 1/4 כפית מלח ופלפל שום.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף צלעות. מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 2 עד 3 דקות נוספות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
מגישים עם רוטב שמנת חמוצה.