צלעות עגל ארטישוק
צלעות עגל ארטישוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 410 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא לבבות ארטישוק, צלעות עגל, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: צלעות עגל ארטישוק, ראגו ארטישוק עגל, ו עגל וארטישוק Involtini.
הוראות
לקצץ שומן מצלעות עגל. לשפשף פלפל סדוק על צלעות.
מעיל מחבת nonstick גדול עמיד עם ספריי בישול, ומניחים על חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף צלעות, ומבשל 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר צלעות מחבת; להפריש. לנגב טיפות מחבת עם מגבת נייר.
מניחים פלפל ירוק ואת 4 המרכיבים הבאים במחבת. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מערבבים לבבות ארטישוק. להחזיר צלעות למחבת, כפית תערובת ארטישוק מעל צלעות עגל. מכסים ואופים ב 350 במשך 25 דקות או עד העגל רך.
טיפ: אהבנו את הצבע התוסס שפלפלי הפעמון הכתומים, האדומים והצהובים נתנו לצלחת הזו, אבל אפשר להשתמש בכל צבע פלפל אחד.