צלעות מתכון עם רוטב ברביקיו קנזס סיטי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך על 7 שעות. מנה עיקרית זו כוללת 1798 קלוריות, 104 גרם חלבון, ו 134 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 . אם יש לך מולסה, פלפל אנגלי טחון, קטשופ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כמו קינוח. 576 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 97%. נסו ברביקיו: צלעות בסגנון קנזס סיטי, קנזס סיטי ברביקיו רוטב, ו קנזס סיטי ברביקיו רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב בקערה את השום, אבקת הצ ' ילי, הקאיין, פלפל אנגלי, 1/2 כפית מלח ו -1 כפית פלפל שחור.
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את תערובת השום ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהשמן הופך לאדום לבנים, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
5
מוסיפים את תערובת הקטשופ ומביאים לרתיחה עדינה; מבשלים, מקציפים מדי פעם, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
הכינו את הצלעות: השרו 1 כוס גדושה היקורי, מסקיט או שבבי עץ תפוחים במים, לפחות 30 דקות. הכן גריל לבישול עקיף על אש בינונית-נמוכה (כ -250 מעלות פרנהייט): על גריל פחמים, בנק את הגחלים לצד אחד; על גריל גז, הפעל רק צד אחד של המבערים. מכסים את הסורג בצד הקריר יותר של הגריל בנייר אלומיניום. סגור את מכסה הגריל. מקם את הצלעות על קרש חיתוך, בצד הבשר כלפי מטה. החלק סכין קטנה בין העצם לקרום, ואז משוך בעדינות את הממברנה.
מרכיבים שתצטרך
עצם
תפוח
צ ' יפס
מים
בשר
צלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
קרש חיתוך
גריל
סכין
7
מפזרים את המדפים עם 1 כפית כל מלח ופלפל שחור משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
8
מסננים את שבבי העץ. עבור גריל פחמים, פזרו את הצ 'יפס ישירות על הגחלים החמות; עבור גריל גז, הכניסו את הצ' יפס לקופסת מעשנים והניחו על אש ישירה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
שים את הצלעות בצד הבשר כלפי מעלה על נייר הכסף בצד הקריר יותר של הגריל. סגור את מכסה הגריל; להחזיר את הטמפרטורה ולבשל את הצלעות, ללא הפרעה, 3 שעות. (עבור גריל פחמים, התאם את פתחי האוורור, או הוסף גחלים חמות ואפורות יותר לפי הצורך כדי לשמור על חום עקבי.)
מרכיבים שתצטרך
קריר יותר
בשר
צלעות
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
10
הסר את הצלעות וסגור את המכסה. עוטפים כל מתלה היטב בנייר כסף, ואז חוזרים לצד הקריר יותר של הגריל, בצד הבשר כלפי מטה; סגור את המכסה וצלה 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותר
בשר
צלעות
עוטף
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
11
הסר את הצלעות בזהירות להסיר. מחזירים לצד הקריר יותר של הגריל, בצד הבשר כלפי מעלה; מבשלים, מתבשלים בנדיבות עם הרוטב באמצע הדרך, עד שהבשר רך, בערך 1 שעה נוספת.