קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

צלעות עם רוטב ברביקיו קנזס סיטי

צלעות עם רוטב ברביקיו קנזס סיטי
צלעות מתכון עם רוטב ברביקיו קנזס סיטי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך על 7 שעות. מנה עיקרית זו כוללת 1798 קלוריות, 104 גרם חלבון, ו 134 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 . אם יש לך מולסה, פלפל אנגלי טחון, קטשופ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כמו קינוח. 576 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 97%. נסו ברביקיו: צלעות בסגנון קנזס סיטי, קנזס סיטי ברביקיו רוטב, ו קנזס סיטי ברביקיו רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב בקערה את השום, אבקת הצ ' ילי, הקאיין, פלפל אנגלי, 1/2 כפית מלח ו -1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הקציפו את הקטשופ, 1 כוס מים, החומץ, החרדל, המולסה, הסוכר החום ורוטב ווסטרשייר בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
קטשופקטשופ
חרדלחרדל
חומץחומץ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את תערובת השום ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהשמן הופך לאדום לבנים, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
5
מוסיפים את תערובת הקטשופ ומביאים לרתיחה עדינה; מבשלים, מקציפים מדי פעם, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הכינו את הצלעות: השרו 1 כוס גדושה היקורי, מסקיט או שבבי עץ תפוחים במים, לפחות 30 דקות. הכן גריל לבישול עקיף על אש בינונית-נמוכה (כ -250 מעלות פרנהייט): על גריל פחמים, בנק את הגחלים לצד אחד; על גריל גז, הפעל רק צד אחד של המבערים. מכסים את הסורג בצד הקריר יותר של הגריל בנייר אלומיניום. סגור את מכסה הגריל. מקם את הצלעות על קרש חיתוך, בצד הבשר כלפי מטה. החלק סכין קטנה בין העצם לקרום, ואז משוך בעדינות את הממברנה.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
תפוחתפוח
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
סכיןסכין
7
מפזרים את המדפים עם 1 כפית כל מלח ופלפל שחור משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
8
מסננים את שבבי העץ. עבור גריל פחמים, פזרו את הצ 'יפס ישירות על הגחלים החמות; עבור גריל גז, הכניסו את הצ' יפס לקופסת מעשנים והניחו על אש ישירה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
שים את הצלעות בצד הבשר כלפי מעלה על נייר הכסף בצד הקריר יותר של הגריל. סגור את מכסה הגריל; להחזיר את הטמפרטורה ולבשל את הצלעות, ללא הפרעה, 3 שעות. (עבור גריל פחמים, התאם את פתחי האוורור, או הוסף גחלים חמות ואפורות יותר לפי הצורך כדי לשמור על חום עקבי.)
מרכיבים שתצטרך
קריר יותרקריר יותר
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
הסר את הצלעות וסגור את המכסה. עוטפים כל מתלה היטב בנייר כסף, ואז חוזרים לצד הקריר יותר של הגריל, בצד הבשר כלפי מטה; סגור את המכסה וצלה 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותרקריר יותר
בשרבשר
צלעותצלעות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
הסר את הצלעות בזהירות להסיר. מחזירים לצד הקריר יותר של הגריל, בצד הבשר כלפי מעלה; מבשלים, מתבשלים בנדיבות עם הרוטב באמצע הדרך, עד שהבשר רך, בערך 1 שעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
12
הסר את המתלים והניח לנוח מספר דקות לפני החיתוך.
13
מגישים עם הרוטב הנותר. צילום: קון פולוס
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב