קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צלעות צלעות

צלעות צלעות
ניתן להכין את המתכון של צלעות צלעות תוך כשעה ו-55 דקות . מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 48 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 486 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם קמח, שמן קנולן, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 55% . צלעות קלות , צלעות קצרות וצלעות קצרות דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בתנור הולנדי משחימים צלעות בחמאה ושמן כ-3 דקות מכל צד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחהפלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
שמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקניתשמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקנית
ציוד שתשתמש בו
פלפל קובה, קצוץ או פרוס דקפלפל קובה, קצוץ או פרוס דק
2
מוציאים ושומרים חם. באותה מחבת מבשלים ומערבבים את הבצל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעיםתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
3
מוסיפים מים, מלח, סוכר ופלפל, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
צובטים כל אגוז מוסקט ומלחצובטים כל אגוז מוסקט ומלח
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
4
מניחים עלי דפנה ופלפל אנגלי על בד גבינה בעובי כפול; העלה פינות בד וקושר עם חוט מטבח ליצירת שקית.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל, פלפל לבן, פלפל קאיין, כמון טחון ואגוז מוסקטכל פלפל, פלפל לבן, פלפל קאיין, כמון טחון ואגוז מוסקט
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
רוטב סויה 1 כף שומשום, קלוירוטב סויה 1 כף שומשום, קלוי
5
מניחים בתבנית. מחזירים את הצלעות לתבנית. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 1-1/2 עד 1-3/4 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
6
מסירים צלעות ושומרים חמים. לזרוק שקית תבלינים. הסר שומן מטפטופי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
7
מערבבים קמח ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים בהדרגה לטפטופים. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
אגס בוסק, קלוף ופרוס דקאגס בוסק, קלוף ופרוס דק
צובטים כל אגוז מוסקט ומלחצובטים כל אגוז מוסקט ומלח
8
מגישים עם צלעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי