ניתן להכין את המתכון של צלעות צלעות תוך כשעה ו-55 דקות . מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 48 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 486 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם קמח, שמן קנולן, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 55% . צלעות קלות , צלעות קצרות וצלעות קצרות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בתנור הולנדי משחימים צלעות בחמאה ושמן כ-3 דקות מכל צד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים, יבשים בטפיחה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
שמנת חמוצה או שמנת חמוצה מקסיקנית
ציוד שתשתמש בו
פלפל קובה, קצוץ או פרוס דק
2
מוציאים ושומרים חם. באותה מחבת מבשלים ומערבבים את הבצל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
3
מוסיפים מים, מלח, סוכר ופלפל, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
צובטים כל אגוז מוסקט ומלח
מלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
4
מניחים עלי דפנה ופלפל אנגלי על בד גבינה בעובי כפול; העלה פינות בד וקושר עם חוט מטבח ליצירת שקית.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל, פלפל לבן, פלפל קאיין, כמון טחון ואגוז מוסקט
גלידה או קצפת, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
רוטב סויה 1 כף שומשום, קלוי
5
מניחים בתבנית. מחזירים את הצלעות לתבנית. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 1-1/2 עד 1-3/4 שעות או עד שהבשר רך.