צלעות קצרות עטופות בעלי תאנה עם שומה שחורה של תאנה
צלעות קצרות עטופות עלי תאנה עם המשימה תאנה שומה שחורה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון הראשי שלך. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 1043 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מולסה, עלי דפנה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב התאנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מחזורי תאנה וענבים טריים כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. נסו צלעות קצרות עטופות בעלי תאנה עם שומה שחורה של תאנה, קרוסטיני תאנה אפויה, ו ניוטון תאנה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
צלעות בישול: מחממים תנור ל 42
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שים צלעות בתנור רחב 5 עד 6 קראט. סיר עם בצל, שום, טימין, רוזמרין, עלי דפנה, מלח ומספיק מים (בערך 1 קט.) כמעט לכסות בשר. מכסים את הסיר ואופים 1 שעה. הופכים צלעות, מנמיכים את התנור ל -300, ואז אופים, מכוסים, עד שהם רכים במזלג, כ -3 שעות נוספות. לחשוף ולתת בשר לעמוד בנוזל עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוזמרין
שום
בצל
טימין
מים
בשר
צלעות
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
3
בינתיים, לעשות שומה: בסיר קטן, לבשל יין 2 כפות. חומץ על אש בינונית-גבוהה עד להפחתה של 1/2 כוס, 10 עד 14 דקות. מערבבים תאנים, רוטב שומה, 1 כף. מולסה, ו 1/2 כוס מרק. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהתאנים רכות כשנוקבים אותן, 50 דקות. מניחים בצד עד 1 שעה, או צמרמורת עד בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מולסה
חומץ
מרק
רוטב
תאנים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מבשלים עלי תאנה בסיר בינוני של מים רותחים עד לגמישות, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מים
תאנים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מסננים.
6
מעבירים צלעות ללוח. החלק עצמות מבשר וזורק. חתוך וזורק שומן.
מרכיבים שתצטרך
בשר
צלעות
7
הניחו 4 עלי תאנה על משטח עבודה, כשהוריד כלפי מעלה. מרכז צלע קצרה על כל עלה. עוטפים עלים מעל צלעות, מתחילים מלמטה ותוחבים קצוות; במידת הצורך, הוסיפו עלה שני לכל אחד לכיסוי הבשר. הגדר חבילות מקופלות כלפי מטה בתבנית אפייה רדודה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
בשר
צלעות
עוטף
תאנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
אופים חבילות עד שהבשר מגיע ל -145 במרכז במדחום לקריאה מיידית, 25 עד 30 דקות. שחרר מהמחבת עם מרית, לחתוך עלים פתוחים למטה מרכז של מנות, ולקפל בחזרה קצוות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
מרית
מחבת
10
בינתיים, לחמם שומה כדי מבעבע, ערבוב; אם צורך, להוסיף יותר מרק כך שומה הוא שפך. התאם תיבול עם יותר חומץ או מולסה. כדי לשרת, להגדיר מנות על צלחות. כף מעט שומה על בשר וסדר תאנים ליד צלעות. מפזרים מעל צ ' יפס, שפיץ קקאו ופפיטות ומגישים עם שומה שנותרה ועוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
Coco Nibs
תיבול
מולסה
זרעי דלעת
חומץ
מרק
צ ' יפס
תאנים
בשר
צלעות
מלח
11
* בקש מקצב לחתוך צלעות לגודל. קנו עלי בננה בשווקים לטיניים (או השתמשו בעלי תאנה לגינה). מצא את כושי השומה בשווקים לטיניים או ב oaxacanfoods.com (או להשתמש ברוטב פובלנו שומה חומה או להדביק, נמצא בחנויות מכולת מצויד היטב). לקבל קקאו שפיץ על amazon.com
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון.
מתפוצץ בטעמי דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וליקריץ שחור, מקל על תווים של הל, קינמון וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרנת ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי ומתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אך ניתן לשלב אותו עם מגוון מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה עבור כמעט כל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהוב למשל, עדיין מבנה טאנין של היין הוא רך מספיק כדי זוג עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהוב עליך.
Bursting with big black cherry, juniper berry and black licorice flavors, easing into notes of cardamom, cinnamon, and gentle vanilla creme. There's an intriguing granite minerality to the wine along with a toasty, sweet oak profile in the finish. This is a wonderful stand-alone wine, but can be paired with a variety of dishes. It's forceful personality make it a good match for almost anything a Cabernet would be paired with, a favorite steak dish for instance, yet the wine's tannin structure is soft enough to pair with eggplant parmesan or your favorite chicken dish.