קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז

צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז
צרפתית בהבזק: בס ים צ'יליאני עם מרק בויאבז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 676 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך מלאי דגים, מיונז, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: פסטה בויאבז, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית על אש בינונית-נמוכה בסיר כבד עם תחתית רחבה עם צדדים גבוהים מספיק כדי להכיל 3 כוסות של נוזל—אני משתמש במחבת הריזוטו שלי. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל הפרוס ואת השומר לסיר, ומתבלים במלח ופלפל. אפשר את הירקות להזיע במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום פרוס. מבשלים את הירקות לעוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לאחר מכן, להוסיף את פחית עגבניות פטיט מנוקז חתוך לקוביות ויין לבן. להעלות את החום גבוה, ולאפשר היין כדי להפחית מעט במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות פטיטעגבניות פטיט
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את מלאי הדגים לסיר, ומוסיפים את הזעפרן ואת עלה המפרץ. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולאפשר את המניה להתבשל חשף במשך 10 דקות. זהו חלק זה של התהליך שממנו " בויאבז "מקבל את שמו: החלק הראשון של המילה פירושו" לרתיחה", והשני, " להוריד."הזעפרן יפרח בנוזל מבעבע, ויהיה תלול כמו תה במלאי, גורם לו להפוך את צבע ציפורני החתול המסחרי שלו. מתבלים שוב קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק דגיםמרק דגים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
זעפרןזעפרן
תהתה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לאחר 10 דקות חלפו, מוסיפים את שרימפס הסלע ואת המולים, ומערבבים אותם מרק בויאבז. הם צריכים לקחת לא יותר מ 3 דקות לבשל; השרימפס יהפוך מאפור לאלמוגים בצבע, והמולים ייפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגיםמרק דגים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
בעוד המניה מבעבעת, לבשל את הבס הים. התחל על ידי תיבול בס הים היטב עם מלח ופלפל משני הצדדים. לאחר מכן לכסות את החלק התחתון של מחבת sauté nonstick גדול עם שמן זית—מחבת טיפוסי ידרוש כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
SeabassSeabass
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחממים את השמן בחום בינוני-גבוה, וכאשר השמן מתחיל להבהב, מוסיפים את ארבעת הפילה של הדגים. לבשל במשך כ 3-4 דקות לכל צד, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
Rouille עם טוסט Baguette: כדי טוסט baguette, לארגן את הפרוסות בשכבה אחת על תבנית אפייה, לרוץ לתוך תנור 350 מעלות עד יבש וזהוב, על 10 דקות, אבל לפקוח עין עליהם!
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
עבור rouille, לשלב את המיונז, שום, מיץ לימון גרידה, ופלפל אדום קלוי במעבד מזון מיני, ומתבלים עם מלח ופלפל. להתמזג עד puréed בשילוב. Rouille, אשר מתרגם "חלודה", בגלל הצבע זה לוקח באופן מסורתי על זעפרן ופלפלים, ניתן להגיש לצד bouillabaisse עם אלה baguette טוסטים קטנים—מושלם לטבילה וגריפת המרק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק דגיםמרק דגים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בגטבגט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
זעפרןזעפרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)