קארי הודי צמחוני פשטידת טופו
אם יש לך חלב קוקוס, עמילן טפיוקה, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, קארי קוקוס צמחוני עם טופו, ו קארי פאנאנג צמחוני עם טופו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218°. עבור הירקות: במחבת, מחממים כ 1 כף שמן על חום גבוה.
מוסיף את פלפל צ ' ילי סראנו להחדיר את השמן.
מוסיפים את השום הטחון עד שהוא מעט זהוב, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם מתעלים.
מוסיפים את הגזר פרוס ויוצקים על 1/2 כוס מרק ירקות. מנמיכים את החום נמוך בינוני ומבשלים כ 8 דקות.
מוסיפים את הסלרי ומערבבים לעתים קרובות במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את פטריות שיטאקי ופלפלים אדומים. סיים עם רוטב שום צ ' ילי.
מערבבים היטב. להאריך את הבישול לעוד דקה. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום.עבור רוטב קארי:בקערה, להמיס את strach טפיוקה לתוך כ 1/2 כוס של ירקות broth.In סיר, להמיס את ghee על חום בינוני.
מוסיפים את האבקה הטאמרית, אבקת כוסברה וממרח ג ' ינג ' ר-שום. מבשלים לרגע עד זנגביל ושום הם מעט זהב.
מוסיפים את שאר מרק הירקות. מביאים את המרק לרתיחה, ואז לשפוך את נוזל עמילן טפיוקה. מערבבים כל הזמן עד הנוזל מתעבה.
מוסיפים את הסוכר, אבקת קוקוס, חלב קוקוס וממרח כורכום. הפחת את החום לנמוך. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע את הרוטב דבק לתחתית המחבת. מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
חותכים את חתיכת טופו לקוביות אפילו 1 אינץ'.
יוצקים את שאר שמן קנולה במחבת קטנה. אתה אמור להיות מסוגל לקבל על שכבה עמוקה 1 אינץ ' של שמן.
מחממים את השמן במשך כ 2 דקות. המפתח טופו מטוגן טוב הוא לקבל בועות קטנות כאשר טופו הוא במגע עם השמן. אל לחמם יותר מדי את השמן אחרת טופו יקבל יותר מדי זהוב ולעיס. פשוט תיצמד לבועות הקפיצות של סליגטי.
מניחים את טופו חתיכה אחת בכל פעם ולא צפוף במחבת, לוודא חתיכות טופו לא לגעת אחד בשני. מנמיכים את החום לחום בינוני. לבשל במשך 2 דקות, טופו יתחיל פופ ולהגדיל נפח. הפוך כל חתיכה ומבשל בערך עוד דקה. בחר כל חתיכת טופו עם מקלות עץ עם מעט שמן ככל האפשר ומיד לטבול את טופו לרוטב קארי. הטופו יהיה deflate באופן מיידי. הרם את רוטב קארי-טופו שקוע עם זוג אחר של מקלות עץ נקיים. חזור עד שכל חתיכות טופו מוכנים.עבור קרום העוגה: קל לרסס קצת שמן על 6 מחבתות פאי חד פעמי.
מרדדים את קרום העוגה על משטח קמח קל מאוד.
חותכים ל 6 דיסקים מעט גדול יותר מאשר ההיקף של פחי פשטידת הסיר.
הניחו כדור בצק על כל סיר. לעגן את קרום העוגה עם מזלג.
להוסיף 1 1/2 כפות של כוסברה לרוטב קארי.מחלקים את הירקות וטופו מטוגן עם רוטב קארי חם מילוי שווה בין פחיות פאי 6 סיר. אל תמלא יותר מדי את הארגזים עם יותר מדי רוטב קארי.
מגלגלים את 6 חתיכות הנותרים של קרום עוגה לתוך 6 דיסקים. הדיסקים צריכים להיות על 1/2 אינץ ' גדול יותר מהחלק העליון של הפחים.
מברשת את הקצוות החיצוניים של כל קערה עם ביצה לבן (ביצה לבן יפעל כמו דבק קשר את הבצק יחד), ואז למקם את הדיסקים על גבי כל פאי סיר. מקפלים את הבצק העודף תחת עצמו. חותם וסוחט את הבצק לקפל על הצד עם האצבעות. לחץ על הקצוות של פשטידת הסיר באמצעות מזלג.
מברשת את הבצק עם קצת ghee מומס באמצעות מברשת סיליקון. הפוך 3 חריצים על החלק העליון של כל פשטידות סיר באמצעות סכין זיווג. לקשט כל פאי סיר עם 3 עלים של כוסברה.
מניחים 6 פשטידות סיר על תבנית אפייה ומניחים בתנור.
אופים במשך 10 דקות ב 218°, ואז להוריד את החום ל400 לעוד 20-25 דקות, עד קרום העוגה הוא זהוב.
הסר מהתנור ולתת את פשטידות סיר להתקרר במשך כ 15 דקות.לקשט את פשטידות סיר עם עלי כוסברה יותר על גבי.בתאבון!