קארי עדשים ירוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 334 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לך לחנות ותביא שמן קנולה, כרוב, זרעי כמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס, קארי ירוק תאילנדי תוצרת בית (וקארי ירוק תאילנדי קל), ו עדשים קארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את זנגביל, שום, כוסברה וכמון טחון. מערבבים ב 1/4 כוס מים כדי להפוך את הדבק. במחבת קטנה, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 5 שניות, רק עד רוחש.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השאלוט ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את משחת התבלינים ולתת לבשל עד שרוב הנוזל התאדה, על 2 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים עד עבה, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
בסיר, לשלב את העדשים עם כורכום ו 5 כוסות מים; להביא לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות, עד העדשים בקושי מכרז.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את השעועית הירוקה, כרוב, גזר, שלושה רבעים של הכוסברה ואת קאיין ועונה עם מלח. מבשלים עד שהעדשים והירקות רכים, 15 דקות. גרדו את ממרח התבלינים ואת הכוסברה הנותרת. מבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Laurenz V לשיר Gruner Veltliner. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.