קבב בקר טריאקי בגריל
המתכון טוסט טריאקי בשר קבב מוכן בעוד כ-4 שעות ו-35 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון יפני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך פטריות, סטייק בשר בקר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו קבב בקר טריאקי, קבב חזיר טריאקי בגריל, ו קבב סטייק טריאקי בגריל (Paleo) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בכוס רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק resealable חובה כבדה.
מבשלות טריאקי וזיגוג על בשר בקר. כיסוי צלחת או שקית חותם להכניס למקרר, ערבוב בשר מדי פעם, לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה. בשר בקר, פלפל ופטריות לסירוגין על כל אחד משישה שיפודי מתכת 15 אינץ', משאיר מקום בין כל חתיכה.
מברשת פלפל ופטריות עם שמן.
מפזרים קבבים עם זרעי שומשום.
קבבים מכסים וגריל 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 15 עד 20 דקות, פונה לעתים קרובות, עד בשר הוא כבר לא ורוד במרכז.