קוביות בקר עטופות בפרושוטו עם רוטב מחבת חרדל
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשונית וקטוגנית? קוביות בקר עטופות בפרושוטו עם רוטב מחבת חרדל יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 24 גרם חלבון ו-43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בשר בקר חתוך רך, שמן זית, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 56%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ירקות חרדל עטופים בפרושוטו, שקד בקר שלם עטוף בפרושוטו ואספרגוס עטוף פרושוטו עם רוטב פטל.
הוראות
מפזרים בשר בקר מכל הצדדים עם פלפל שחור. עוטפים קוביות בקר בכמות מספקת של פרושוטו לכיסוי מלא. ודא שהפרושוטו לא חופף יותר מפעם אחת.
מניחים קוביות עטופות עם התפר כלפי מטה על צלחת. במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים שמן וחמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים קוביות בקר, כשהצד התפר כלפי מטה כדי לאטום, ואז מטגנים עד שהם פריכים מכל הצדדים, בערך 8 עד 10 דקות ל-Medium rare.
מוציאים את בשר הבקר ומניחים לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
מוסיפים בצלצלי שאלוט למחבת ומקפיצים דקה אחת לריכוך.
מוסיפים ציר עוף ומגרדים חתיכות חומות הדבוקות לתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
טורפים פנימה חרדל ושמנת כבדה ומבשלים עוד דקה כדי להסמיך את הרוטב.
מסירים מהאש. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה.