קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

קוקוס פאנה קוטה עם פירות טרופיים

קוקוס פאנה קוטה עם פירות טרופיים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פנקוטה קוקוס עם פירות טרופיים בבית. תמורת $2.86 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 6. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 8 גרם חלבון , 69 גרם שומן , ובסך הכל 741 קלוריות . המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש חלב קוקוס, שמנת כבדה, סוכר קונדיטורים ואבקת ג'לטין. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , וזה טוב. מתכונים דומים: פנקוטה חלבית עם פירות טרופיים , פאנה קוטה עם פירות דרקון ופאי קוטה עם פירות עלומים .

הוראות

1
מפזרים את הג'לטין באופן שווה על 3 כפות מים קרירים בקערה קטנה. מניחים בצד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בסיר בינוני מחממים את קרם הקוקוס וחלב הקוקוס על אש בינונית עד שהדפנות מתחילות לבעבע. מנמיכים את האש ומקציפים פנימה את הג'לטין המרוכך, תוך כדי ערבוב כדי לוודא שהוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
ממלאים קערה גדולה במים קרים. מסננים את תערובת הקוקוס לקערה שתתאים בקלות לקערת המים. מכניסים לקערת המים להתקררות, מערבבים כל כמה דקות בעזרת מרית גומי עד שהתערובת מתחילה להסמיך. אם התערובת מתחילה להתייצב, הסר אותה מיד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוציאים את קערת תערובת הקוקוס מקערת המים. רוקנו את המים ונגבו את הקערה יבשה. בקערה היבשה מערבבים יחד את השמנת וסוכר הקונדיטורים עד שהסוכר נמס. מערבבים לתוך תערובת הקוקוס. חלקו את תערובת הקוקוס באופן שווה בין 6 (7 עד 8 אונקיות) כוסות רפרפת או רמקינים. מצננים עד להתייצבות, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להגשה, העבירו סכין סביב הקצה הפנימי של התבניות והופכים כל פנה קוטה על צלחת הגשה. מורחים מעט מהפירות החתוכים על כל אחד מהם, ומאפשרים לפירות להישפך על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano

פנה קוטה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט וקיאנטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.