קוקטייל סיידר: באק צעיר
אם יש לך קרח, פרחי היביסקוס, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קוקטייל סיידר: דוד באק, קוקטייל באק אירי, ו קוקטייל באק שנחאי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סירופ היביסקוס פשוט, לשלב את הסוכר, מים, ופרחים היביסקוס במחבת קטנה. להפוך את החום בינוני ומערבבים עד הסוכר הוא מומס במלואו תערובת צמצמה מעט, חמש עד שבע דקות.
הסר מהחום, זן כדי להסיר היביסקוס, ולתת מגניב. (ניתן בבקבוק ומקרר עד 3 שבועות.)
כדי להפוך את הקוקטייל, למלא כוס פילסנר עם קרח.
תוסיף בירה ג ' ינג ' ר לזכוכית. יוצקים לאט סיידר על בירה ג ' ינג ' ר. צריכה להיות הפרדה נחמדה בין בירת הג ' ינג ' ר והסיידר.
טפטף סירופ היביסקוס פשוט על גבי סיידר.
מקשטים עם פרח היביסקוס מיובש ומגישים מיד.