קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

קוקטייל קלבציטאס (קישואים עם תירס)

קוקטייל קלבציטאס (קישואים עם תירס)
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את הקלבציטאס קונבלוט (קישואים עם תירס). מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. 95 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, עגבניות רומא, גרעיני תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קוקטייל קלבציטאס (קישואים עם תירס), סופה דה קלבציטאס (מרק קישואים), ו אלוט עם אטריות קישואים.

הוראות

1
מניחים את התירס בסיר עם מספיק מים לכיסוי; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים כיסוי על הסיר, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מסננים.
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד לריחני, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מערבבים את הקישואים והעגבנייה לתוך הבצל והשום; מבשלים יחד 5 דקות. מערבבים את גרעיני התירס לתערובת; מוסיפים את פלפל הפובלאנו. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים עד שהקישואים רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל Poblanoפלפל Poblano
גרעינים תירסגרעינים תירס
קישואיםקישואים
שוםשום
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים את גבינת הקוטיה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija