לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו קיש גבינה ללא קרום. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. נסו קיש חזיר וגבינה ללא קרום, קיש ארבע גבינות ללא קרום, ו קיש חזיר וגבינה ללא קרום עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
רוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
4
אופים בחום של 400 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל -350 ניתנים לזיהוי ואופים 30 דקות יותר או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך