קיש לוריין
קיש לוריין עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קונכיית מאפה ללא כיסוי בגודל 9 אינץ', קותלי חזיר במרכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו קיש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תחתון וצדדים של קונכיית מאפה עם מזלג.
אופים ב 375 במשך 15 דקות.
בואו להתקרר על מתלה תיל. הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מפזרים בצל, בייקון, וגבינה לתוך קונכיה.
מערבבים ביצים וחלבוני ביצה בקערה, מכים עם מקצף.
מוסיפים חלב ומרכיבים שנותרו, מכים עם מקצף.
יוצקים תערובת חלב על תערובת גבינה בקליפה מאפה.
מניחים קיש על תבנית אפייה.
אופים ב 450 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
אופים ב 350 במשך 40 דקות, מגן קצוות לאחר 15 דקות, במידת הצורך, כדי למנוע בראונינג עודף.
בואו מגניב על מתלה חוט 15 דקות.
חותכים לפרוסות, ומגישים מיד.