קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

קיש פטריות

קיש פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קיש פטריות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גס, פטריות כפתור, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. . נסו קיש פטריות ונקניק, קיש שתי פטריות, ו קיש פטריות ובשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כפית קמח למדידת כוס ורמה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
2
מערבבים קמח ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים ב CRISCO® באמצעות בלנדר מאפה (או 2 סכינים) עד שכל הקמח מעורבב ליצירת גושים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
קריסקוקריסקו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מפזרים מים, כף אחת בכל פעם. לזרוק בקלילות עם מזלג עד הבצק יהווה כדור. מחלקים בצק לשניים, אם עושים קרום כפול. לחץ בין הידיים כדי ליצור פנקייק אחד או שניים 5 עד 6 אינץ'. בצק קמח קל.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
5
להתגלגל לתוך מעגל בין גיליונות של נייר שעווה על משטח לח. לקלף את הסדין העליון. עבור קרום יחיד, לקצץ אינץ ' אחד גדול יותר מאשר צלחת פאי 9 אינץ הפוך. תהפוך לצלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
גלולגלול
6
הסר גיליון אחר ולחץ על מאפה כדי להתאים. מקפלים קצה תחת. חליל.
7
תנור חום ל 425 מעלות F. ביסודיות זין התחתון הצדדים עם מזלג (50 פעמים) כדי למנוע התכווצות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
אופים ב 425 מעלות F במשך 10 עד 15 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מחממים שמן CRISCO® במחבת גדולה שאינה מקל על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קריסקוקריסקו
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
להוסיף שאלוט; לבשל, ערבוב, עד שקוף אבל לא חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
11
מוסיפים פטריות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
12
לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם, מתאדה נוזלית ופטריות הם חום זהוב כהה, על 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
13
מפזרים חצי מהגבינה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום האפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
14
מפזרים פטריות מלמעלה עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גבינהגבינה
15
להקציף יחד חלב, שמנת, ביצים חלמון ביצה בקערה בינונית. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלמון ביצהחלמון ביצה
מוסקטמוסקט
קרםקרם
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
16
יוצקים מעל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
17
העברה לתנור, אופים ב 350 מעלות F עד רק להגדיר במרכז, 30-35 דקות. מגניב על מתלה חוט במשך כ 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור