קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

קיש פטריות בר עם קרום אגוז

קיש פטריות בר עם קרום אגוז
המתכון קיש פטריות בר עם קרום אגוז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת מהון, מלח ים ופלפל, פטרוזיליה שטוחה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון של 60%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ירקות עשבים בקיש פטה עם קרום אורז בר, קיש קייל וביצה עם קרום אגוז פנקו, ו קיש פטריות ותרד בקרום שיבולת שועל.

הוראות

1
לקרום: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.דופקים יחד את אגוזי המלך, הקמח, הסוכר והמלח לארוחה משובחת במעבד מזון. דופקים פנימה את החמאה עד שהיא יוצרת בצק פירורי. לחץ לתחתית ולמעלה על דפנות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להשחמה קלה, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מוציאים ומניחים להתקרר.
4
למילוי: הורידו את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את פטריות הבר, הפטריות הלבנות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם רכים, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית; מוסיפים את החמאה, שאלוט וטימין. מבשלים תוך כדי ערבוב תדיר עד שהפטריות רכות, כ -10 דקות נוספות. התאימו את התיבול והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
שלבו את גבינות הפרמזן והקומה בקערה קטנה והניחו בצד. מפזרים מחצית מהפטריות ומחצית הגבינה באופן שווה על הקרום. בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, החלב והשמנת הכבדה עד לקבלת תערובת חלקה ומקציפה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ComteComte
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים מחצית מתערובת הביצים על הפטריות. חוזרים על הפעולה עם שאר הפטריות ותערובת הביצים ומעליהם את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
אופים את הקיש עד להזהבה מעל ופשוט מתייצבים עם מעט התנודדות במרכז, 50 עד 60 דקות. הפעל סכין חיתוך נקייה בין הקרום לתבנית להפרדה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
תן להתקרר מעט, בערך 25 דקות.
11
מקשטים את הקיש בפטרוזיליה. הסר בזהירות את טבעת התבנית הקפיצית.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
12
חותכים את הקיש לטריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם ירקות פריכים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת קומטה או מהון מגורדתגבינת קומטה או מהון מגורדת340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות לבנות או קרמיני, פרוסות דקפטריות לבנות או קרמיני, פרוסות דק3largesביציםביצים3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, לקישוטפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואירקות פריכים, להגשהירקות פריכים, להגשה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות בר מעורבות, כמו צדפה, שיטאקי וחצוצרהפטריות בר מעורבות, כמו צדפה, שיטאקי וחצוצרה3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות7896 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל טחון טרימלח ים ופלפל טחון טרי2שאלוט, טחוןשאלוט, טחון2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1stickחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות 1 אינץחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות 1 אינץ3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן

ניתן לשלב קיש עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחד, אם אתה אוכל ביצים מוקדם ביום, יין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע כי החלמון מצפה את החיך. מוסקטו ורוד מבעבע יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
יחף שמפניה ורוד מוסקטו
מוסקטו ורוד מבעבע יחף מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מוגש הכי טוב צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה תוסס יש ניחוחות וטעמים של יסמין כתום מנדרינית משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!