קל שאריות הודיה טורקיה פוט פאי
קל שאריות הודיה טורקיה סיר פאי דורש על 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 11. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קרם מרוכז של מרק עוף, טורקיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 36 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: שאריות עוגת סיר הודו לחג ההודיה, שאריות קיש הודו (יום אחרי חג ההודיה), ו שאריות פיצה הודו לחג ההודיה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 11 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים בעדינות את ההודו המבושל, קרם מרק העוף, התירס, הגזר, תפוחי האדמה וציר העוף עד לאיחוד יסודי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה. בקערה שנייה מערבבים את תערובת האפייה והחלב ליצירת בצק; מרדדים את הבצק למלבן בגודל 9 על 12 אינץ ' על משטח עבודה מקומח.
מניחים את הבצק על גבי תבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמלית מבעבעת ותוספת בצק הביסקוויטים משחימה, כ-25 דקות.