קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

קליפות פסטה ממולאות ענקיות

קליפות פסטה ממולאות ענקיות
קליפות פסטה ממולאות ענקיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 305 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, פטריות כפתורים, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 204 אנשים התרשמו מתכון זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פגזים ענקיים ממולאים, פגזי ים ענקיים ממולאים או מניקוטי, ו קליפות פסטה ממולאות.

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים קליפות פסטה במים רותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, בערך 8 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים פטריות ושום בשמן חם עד שהפטריות רכות, בערך 7 דקות. מערבבים תרד וטימין לתערובת הפטריות; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים את התערובת עד שהתרד נבול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
תרדתרד
שוםשום
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסירים את המחבת מהאש ומסננים עודפי נוזלים; מעבירים תערובת סחוטה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים גבינת ריקוטה, 3/4 כוס גבינת מוצרלה ו -1 / 2 כוס גבינת פרמזן עם תערובת התרד; מתבלים שוב במלח ופלפל ומכניסים לקליפות פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
תרדתרד
6
מסדרים קליפות ממולאות לתבנית אפייה בגודל 9 על 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
יוצקים רוטב פסטה על הקליפות; מעל 1/4 כוס גבינת מוצרלה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
רוטב פסטהרוטב פסטה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והקליפות חמות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור