קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קלמנטינות מקורמלים

קלמנטינות מקורמלים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 242 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך קלמנטינות, סוכר, ליקר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קלמנטינות מקורמלים, כרוב אדום מחושל עם קלמנטינות, ו קלמנטינות שמורות בדבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשחרר קטעים של כל קלמנטינה מלמעלה מבלי להתנתק מקצה הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
2
מניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מפזרים על ליקר. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות. כדי להתחיל את הרוטב, להביא 1/3 כוס סוכר, מיץ לימון ו 1/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים, ערבוב, עד הנוזל הוא ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום; להפריש. קו אפיית גיליון עם נייר כסף. כדי להפוך את השברים, מערבבים הנותרים 2/3 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני עד הסוכר הוא רטוב. מביאים לרתיחה, לשטוף את הצדדים של מחבת עם מברשת טבולה במים קרים, עד סירופ הופך צבע קרמל זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום.
6
יוצקים חצי הקרמל על תבנית אפייה; להפריש כ 30 דקות להקשיח. כדי לסיים את הרוטב, מוסיפים סירופ סוכר לימון לקרמל שנותר במחבת. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קליפות מלימוןקליפות מלימון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להעביר לקערה; מגניב 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
יוצקים מעל קלמנטינות. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 2 שעות. לשבור קרמל קשוח לרסיסים; לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת. לפני ההגשה, מקשטים פירות עם רסיסי קרמל וזרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
ClementineClementine
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
9
עצמי
10
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "