קלמנטינות מקורמלים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 242 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך קלמנטינות, סוכר, ליקר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קלמנטינות מקורמלים, כרוב אדום מחושל עם קלמנטינות, ו קלמנטינות שמורות בדבש (מתכונים דומים).
הוראות
לשחרר קטעים של כל קלמנטינה מלמעלה מבלי להתנתק מקצה הגבעול.
מפזרים על ליקר. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות. כדי להתחיל את הרוטב, להביא 1/3 כוס סוכר, מיץ לימון ו 1/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים, ערבוב, עד הנוזל הוא ברור.
הסר מהחום; להפריש. קו אפיית גיליון עם נייר כסף. כדי להפוך את השברים, מערבבים הנותרים 2/3 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני עד הסוכר הוא רטוב. מביאים לרתיחה, לשטוף את הצדדים של מחבת עם מברשת טבולה במים קרים, עד סירופ הופך צבע קרמל זהוב.
יוצקים חצי הקרמל על תבנית אפייה; להפריש כ 30 דקות להקשיח. כדי לסיים את הרוטב, מוסיפים סירופ סוכר לימון לקרמל שנותר במחבת. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל מתמוסס.
להעביר לקערה; מגניב 15 דקות.
יוצקים מעל קלמנטינות. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 2 שעות. לשבור קרמל קשוח לרסיסים; לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת. לפני ההגשה, מקשטים פירות עם רסיסי קרמל וזרעי רימון.
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "